Tíz évet fiatalodhat az új csúcstechnológiai kezeléssel Szombathelyen

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 07., szombat •
Az Infini-kezeléssel és a Nimue-termékekkel a jövő megérkezett Szombathelyre. A Weöres Sándor Színház színészei is erre esküsznek.
Tíz évet fiatalodhat az új csúcstechnológiai kezeléssel Szombathelyen

Nincs vágás. Nincs fájdalom. Nincs kockázat. Nincs szövődmény. Nincs többé toka. Nincs többé ránc. Nincs többé megereszkedett bőr. Elsőre ugye milyen hihetetlenül hangzik? Pedig így van! Ez az Infini, az egyetlen olyan kezelés, mely több esztétikai kezelés előnyeit egyesíti. Az Infini ma a leghatásosabb megoldás a bőrproblémák és ráncok ellen, az egyik legnépszerűbb beavatkozás Nyugat-Európában. Magyarországon csak Budapesten az oktatóközpontban és Szombathelyen, Kassák Lajos utcai a PSH med Esztétikai Központban vehető igénybe.

A bőrproblémák kezelését tekintve nagy előnye, hogy minden bőrtípusra alkalmazható, hiszen sokaknak meggyűlik a bajuk a pattanásos, aknés bőrrel, vagy a túlzott bőrszárazsággal, érzékenységgel. Plasztikai sebészek fejlesztése a gép, ami a műtéti hegek, terhességi csíkok látványos eltüntetésében is komoly szerepet játszik.

Harminc év fölött megjelennek az arcon a ráncok, amik negyven felett elkezdenek mélyülni. Az arc ilyenkor megereszkedik, megjelennek a szem alatti árkok, az orr és az ajak környéki barázdák. A ráncok pedig a legzavaróbb és szembetűnőbb jelei az öregedésnek. Az Infini 3D-s bőrmegújítással a szó szoros értelmében visszafordítja az öregedési folyamatokat.

A steril, arannyal bevont apró mikro tűk és a rádiófrekvencia hatásának köszönhetően a bőr alsóbb rétegében található, a mély ráncok kialakulásáért felelős kollagén-állomány nem csupán összehúzódik, hanem a régi kollagén rostok helyett új képződik. Az energia bejutás mélysége, mennyisége és sugárzási ideje is precízen szabályozható.

Ennek azért van jelentősége, mert így csak a koagulációs pontokban jön létre mikro sérülés, a szövet többi része sértetlen marad. Az Infini egyesít magában minden eddigi technikai vívmányt, mely az orvos-esztétikában megjelent. Ez a kezelés a mai orvos-esztétikai kezelések csúcsa, ami amellett, hogy biztonságos még garantált eredményt is biztosít.

Horváth Ákos éppen Infini-kezelésen vesz részt

A PSH med Esztétikai Központ szakemberei huszonöt év fölött fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlják, hiszen a kezelés nemcsak a ráncokat tünteti el, hanem megakadályozza azok megjelenését is. Jó választás továbbá azoknak, akik a fiatalodás érdekében félnek kés alá feküdni, allergiásak a töltőanyagra, nem vállalnának ráncfelötlést, vagy csak egyszerűen természetes eredményt szeretnének, évekig tartó hatással.

Infini kezelés árlistát itt talál.

A szombathelyi esztétikai központban az Infini kezeléseket a prémium minőségű Nimue orvos-kozmetikumok használatával együttesen végzik.

A Nimue-termékek egy újgenerációs orvosi készítmények, melyek a bőr szerkezetét és biológiai funkcióját befolyásolják. Ezek a húsz év során kifejlesztett otthonápolási termékek egyrészről fokozzák az Infini hatékonyságát, másrészt a bőr felkészültségét készítik elő.

Alberti Zsófia Niumue-kezelésen

Sok mindenkinél előfordul, hogy nem tudja pontosan, milyen kozmetikai szerek ideálisak a bőrtípusának, mert nincs tisztában a bőre tulajdonságaival. A Nimue négy nagy kategóriát különböztet meg, hiszen másfajta táplálásra van szüksége a környezeti hatásokra érzékeny arcnak, a hiperpigmentált bőrnek, az érzékeny/problémás kategóriába tartozónak, vagy éppen az érzékenynek, amely valamiért nagyon gyorsan reagál a külső hatásokra. Ez a négy kategória sokkal látványosabb eredményeket segít elérni, hiszen általuk koncentráltabban fókuszálhatunk a problémára. A Nimue termékcsalád nem kapható szabadkereskedelmi forgalomban.

Niumue árlistát itt talál.

Az Infini és a Nimue kezelések eredményei meggyőzőek, külföldön Angelina Jolie, hazánkban Görög Zita és Horváth Éva, modellek esküsznek a kezelésekre. Szombathelyen Alberti Zsófia és Horváth Ákos, a Weöres Sándor Színház színművészei próbálták ki a kezeléseket.

A PSH med Esztétikai Központban a fiatalító kezelések mellett figyelnek a vendégek szépülésére, stresszoldására is. Lehetőség van kéz-és lábápolást valamint többfajta masszázst igénybe venni. Relaxáló-menedzser-, svéd-, sport-, gyógy-, hidratáló-, cellulitisz-, karcsúsító, alakformáló, illatesszenciális-, csokoládé és mézmasszázsok közül lehet válogatni előzetes bejelentkezés után.

Masszázs árlistát itt talál.

PSH med Eszétikai Központ elérhetőségei:

Cím: 9700, Szombathely, Kassák Lajos u. 11

Telefonszám: +36 30 884 9701

E-mail cím: pshmed@pshmed.hu 

www.pshmed.hu

Facebook-oldal

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére