Tavaszi cipőtrendek nyomában: hódít a sportos, extravagáns

vkriszti-HCs • 2015. március 26., csütörtök •
Végérvényesen is leszámolhatunk lassan a téli ruhatárral, beleértve a bundás csizmákat és a hótaposókat is. Itt az ideje, hogy lenge szoknyáink és feszülős nadrágjaink mellett cipőink is kiemeljék a formás lábakat, és tükrözzék egyedi ízlésünket. Így hát elindultunk Szombathelyen a tavaszi cipőtrendek nyomába, és meg is találtuk azt a boltot, ahol a legfrissebb trendeket követő óriási választékból találhatjuk meg idei kedvencünket: irány a PRIMO VALERIO!
Tavaszi cipőtrendek nyomában: hódít a sportos, extravagáns

A Primo Valerio két üzlettel is várja vásárlóit Szombathelyen: a minőségi bőrcipőket forgalmazó boltokat a Fő tér 27. és 44. szám alatt találod meg. A két bolt teljesen különböző árukészlettel rendelkezik, így érdemes mindkettőbe betérni, ha épp a 2015-ös tavaszi alapdarabra vadászol! A forgalmazott cipők közt olyan márkák is megtalálhatók a boltokban, mint a Vagabond, Tamaris, New Balance, Converse, Retro stb.

Nézzük is meg, mi dominál az idei trendben!

2015 tavaszán a sportos cipők uralják mind a kifutókat, mind az utcákat. Az elegánsabb szettekhez is nyugodtan vegyünk fel egy sportosabb cipőt, csak találjuk meg a ruhánkhoz színben, anyagban passzolót. Míg tavaly a színek közt az arany dominált, addig idén az ezüst is előtérbe került. De az se csüggedjen, aki egyiket sem szereti a lábán hordani, a basic színek is divatban maradtak, akárcsak a virágminta.

                     

 

Az, hogy idén a sportos fazon dominál, nem jelenti azt, hogy a magassarkú cipők kimentek volna a divatból. Sőt, itt is történtek változások. Úgy tűnik a hegyes orr reneszánszát éli, és egyre inkább visszatérnek az ilyen kialakítású cipők a polcokra. A tervezők most már a kényelemre is gondoltak: a tűsarkak leszállóágra kerültek, üdv vastag sarkak!

                       

 

Ruházatban a 2015-ös alapdarabok közé soroljuk a halásznadrágot, amihez a legstílusosabb cipő idén a lapos, fűzős bőrcipő!

                     

 

Emellett ha szereted a különleges darabokat, amik tuti nem jönnek veled szemben az utcán, akkor tényleg a Primo Valerio a tökéletes választás. Képzeld, egy külön polcon csak olyan cipőket találsz, amiket maga az üzletvezető hoz be egy olaszországi kis cipőmanufaktúrából. Ezekből mindig csak egy-egy méretsort, azaz hat párat szerez be, így 100%, hogy nem találkozol viszont a cipőddel a környéken.

                      

 

A Primo Valerioban persze a cipők mellett az anyagban, színben passzoló kiegészítők is megtalálhatók. És ami a legjobb, hogy még azokra is gondoltak, akiknek nincs kedvük a tavaszi fáradtságtól hosszú shoppingkörutakra indulni. Van egy webáruházuk a www.divatcipo.hu, ahonnan akár meg is rendelheted a kiszemelt darabot.

 

Képgalériánkban még több képet láthatsz a Primo kínálatáról!

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére