Táncparkettre és dobogóra vágynak

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2015. december 03., csütörtök •
Eredményes szakmai munka zajlik a Pro Art Táncstúdióban, amit az is bizonyít, hogy legifjabb párosuk, a Pénzes Sára – Oláh Dániel kettős legszívesebben csak táncolna és mindig versenyezne.
Táncparkettre és dobogóra vágynak

A tizenegy esztendős Pénzes Sára ötödikes tanuló, és csupán egy éve táncol, párjával jelenelg a junior ,D' kategóriában versenyeznek. 

Nagyon tetszik a stúdióban zajló szakmai munka, a fiatal táncosok, Vass Virág, Nagy Réka, és Novák Csenge a barátnőim, de szerencsére már párom is van.

Oláh Danival nagyon jól megértjük magunkat, a korosztályunknál már eggyel magasabb kategóriában is versenyeztünk, és elég jól sikerült – ezt tudtuk meg Sárától, amikor meglátogattuk az egyik edzésen.

Herczeg Attila, a Pro- Art Táncstúdió vezetőedzője elmondta nekünk, hogy a rendkívül tehetséges Sára és Dani kedden, valamint csütörtökön közös órákon készülnek a többiekkel, szerdán pedig csak velük foglalkoznak a táncpedagógusok. 

Eddigi statisztikáik arról árulkodnak, hogy az ország 30 junior I E osztályos párosa közül standardból a 9., míg latinból a 11. helyet sikerült megszerezniük életük első országos bajnokságán. Emelett számos klubközi versenyen állhattak már a dobogó legfelső fokára, mindkét táncnemben, így a többi között a szombathelyi ISIS Openen és az algyői Forma kupán is - tette hozzá Herczeg Attila. 

Oláh Dániel elárulta a frisss.hu-nak, hogy a tangó és a rumba a legkedvesebb táncuk, és szeretnének nagyon sokáig együtt táncolni, amikor pedig versenyeznek, akkor mindig a dobogóra, méghozzá annak a tetejére állnának. Úgy legyen!

 

közösség

további frisss

lap tetejére