Príma Dance TSE: Versenytáncosok sikerei

frisss.hu • 2014. október 27., hétfő •
Az elmúlt hónap során a Príma Dance TSE párosai ismét nagyon szép sikereket értek el. A múlt héten Szombathelyen megrendezett ISIS Dance Open-en 2 arany, 1 ezüst, 1 bronzérmet, valamint egyetlen szombathelyi táncospárként a kiemelt ranglista versenyen egy döntős 6. helyezést szereztek. Vasárnap pedig az egyik páros Zalaegerszegen megrendezett Országos Bajnokságon bajnoki címet szerzett.
Príma Dance TSE: Versenytáncosok sikerei

Az október 19-én Szombathelyen megrendezett ISIS Dance Open több versenykategóriában is várta az ország versenytáncosait. A megszokottól eltérően az idén az Aréna Savariában láthatta őket a táncot kedvelő közönség.
A délután megrendezett klubközi versenyeken az Oláh Kristóf- Novák Csenge, a Príma Dance TSE párosa 2 aranyéremmel is gazdagodott Junior I E standard és latin kategóriában. Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna a Pro- Art TSE és a Príma Dance TSE vegyes párosa Junior I C osztályban standard táncokban a dobogó felső, míg latin táncokban a harmadik fokára állhatott.
Az este folyamán kerültek megrendezésre a kiemelt ranglista versenyek ifjúsági- felnőtt latin és junior tíztánc kategóriában. A népes mezőny felvonultatta az ország legjobbjait.
A juniorok között kitűnő versenyzéssel a Krizsán Dominik- Nagy Réka Anna páros a döntőben a 6. helyet szerezte meg.
A sorozat az október 26-án Zalaegerszegen megrendezett Országos E osztályos Országos Bajnoksággal folytatódott.  Oláh Kristóf és Novák Csenge a rekordszámú indulót felvonultató versenyen latin táncokból az ötödik helyezést, míg standard táncokból  bajnoki címet szerzett.
A versenyzők Herczeg Attila és Kónya Péter irányítása alatt készülnek az idény további versenyeire.

 

közösség

további frisss

lap tetejére