Szoros volt, de megérdemelt: Haladás VSE – PTE-PEAC 29-26

szróbert-HCs • 2014. szeptember 27., szombat •
Az első félidő nagyon szoros játékot hozott, 15-14 volt az állás 30 perc után, aztán a második félidő első perceiben úgy tűnt hamar döntésre viszik a szombathelyi lányok a pécsiek elleni meccset. Nem így alakult, ám a végén, ha szoros küzdelemben is, de megérdemelt győzelmet arattak Bölöni Roland lányai. A zöld-fehérek három forduló után is hibátlanok az NB I/b nyugati csoportjában.
Szoros volt, de megérdemelt: Haladás VSE – PTE-PEAC 29-26

Az első félidő utáni szünetet követően jól bekezdtek Bölöni Roland lányai, hiszen az első 5 percben csak a hazaiak szereztek gólokat, így a 35. percben 19-14-et mutatott az eredményjelző.
A következő percekben is kitartott a szombathelyi lányok lendülete, bár a vendégek most lépést tartottak a 40. percben 22-17-re módosult az állás.
A 45. percben is maradt az ötgólos különbség, 24-19-et jegyezhettünk ekkor fel.
A következő percekben felzárkóztak a vendégek, az 50. percben négyre csökkent a szombathelyi kézisek előnye, 26-22 volt az állás.
Aztán megint csökkent a mieink előnye, igaz csak egy találattal, de a pécsiek megint közelebb jöttek, az 55. percben 27-24 volt az eredmény. 
Az utolsó 5 percben szinte végig emberhátrányban játszottak a zöld-fehér lányok. egy perccel a vége előtt időt is kért Bölöni Roland, hogy felrázza az övéit. A végeredmény 29-26 lett. Szép volt, csajok! 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére