Új tehetség bontogatja szárnyait – koncertezett a Clap4What

frisss.hu fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 20., szerda •
Üde színfoltot jelent a zenei palettán a Szimfónia Kávézó kedd esti fellépője, a tehetséges és feltörekvő Clap4What zenekar belopta magát a szívekbe és a fülekbe is.
Új tehetség bontogatja szárnyait – koncertezett a Clap4What

„Nagyon jó, hogy ennyi koncert van hétköznap is a Zsinagóga Udvarban!” – súgnak össze a hátunk mögött a teraszon, a szomszéd asztalnál ülő társaság elmondása szerint nem ismeri a fellépő együttest, de nagyon kíváncsiak. És nem csak ők. Ráadásul nem kell csalódniuk. A Clap4What hamar megszeretteti magát. A feldolgozásokat és saját számokat is játszó csapat élettel tölt meg a teraszt, jól esik élőzenei koncerten üldögélni kedden este, jól esik a megszokottól eltérőt, újat hallani, jól esik - hacsak hallgatóként is - részesévé válni egy friss, fiatal formáció indulásának.

A Clap4What tagjai fiatalok, lendületesek és tehetségesek. Alig egy éve alakultak, de az elmúlt időszakban több szombathelyi és Vas megyei fellépést is tudhatnak a hátuk mögött, koncerteznek, és új projektekben gondolkodnak: szeptemberben például videoklippel jelentkeznek. Kíváncsian várjuk!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére