Az eső ellenére is kitartott a kertmozi

frisss.hu Fotó: Hornyák emőke • 2016. augusztus 10., szerda •
Sokakat elriasztott az augusztusi, szinte őszies idő, de nem bánta meg, aki mégis kertmozizott kedden. Az Argo2 kitűnő választás volt a programszervezőktől.
Az eső ellenére is kitartott a kertmozi

Lassan befejezéséhez közeledik a Zsinagóga Udvar idei nyári programsorozata, az idén újdonságként jelentkező kertmozi következő, harmadik vetítésén az Argo2 című magyar akcióvígjátékot láthatta a közönség.

Bár már megszokhattuk, hogy a Szimfónia Kávézó koncertjei és vetítései is teltházasak, a borús, felhős, esőre álló idő sokakat visszatartott a szabadtéri programtól. Mégis hangulatos volt, ahogy az udvarban álló asztalokon mécsesek varázsoltak némi melegséget a hideg szél ellen takaróba burkolózó nézők köré.

Annak ellenére, hogy a késő este megérkező eső rövid technikai szünetet okozott a vetítés során, a vászon előtt összegyűlt közönség türelmesen várta a helyszínváltást, hogy aztán a Bartók Terem művészbejárója előtt, immár fedett helyen nézhesse tovább a mozit. Mert a kertmozit ugyan megtréfálhatja az időjárás, a film mégis pörög tovább.

Az idei szabadtéri vetítéssorozat augusztus 23-án, a Kopaszkutya című zenés film bemutatásával zárul.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére