Szombattól újra csobbanhatunk a Tófürdőn

frisss.hu • 2016. június 09., csütörtök •
Indul a strandszezon Szombathely legnagyobb vízi létesítményében.
Szombattól újra csobbanhatunk a Tófürdőn

Már csak kettőt kell aludni, valamint reménykedni a kegyes időjárásban és indulhatunk is ki a Tófürdőre, hogy az 5,4 hektáros területet birtokba véve áldozhassunk nap-, víz imádatunknak. Minden évben nagy várakozás előzi meg a legnagyobb városi strand megnyitását, amire az üzemeltető, a Szova Zrt. is kiemelt figyelemmel, gondossággal készül.

Potyondi Nikolett a cég kommunikációs és PR referense a Frisss Médiának adott tájékoztatásában kiemelte, hogy a nyitáshoz szükséges előkészítő munkálatokat már elvégezték a szakemberek, a létesítmény túl van a hatósági ellenőrzésen is. A padokat és ahol szükséges volt az épületek falait újra festették, csempéket cseréltek, elvégezték a takarítást kívül-belül, végül a medencék feltöltését is megkezdték már hétfőn.

Tavaly mintegy 50 ezer látogatója volt a Tófürdőnek, ami kifejezetten magas szám, jelzi, hogy kedvező időjárás esetén rengetegen keresik fel a város megújult fürdőhelyét. Sok család egész napos programként veszi igénybe a szolgáltatásokat, amelyek nem korlátozódnak a medencék, csúszdák használatára és a különféle sportolási lehetőségek igénybevételére, ugyanis az üzemeltetők rendezvényekkel is igyekeznek színesíteni a programokat. Idén minden hétvégére terveznek valami extrát, számíthatunk családi vetélkedőkre, és vízzel kapcsolatos programokra minden mennyiségben.

A belépőjegyek minimálisan változtak. Összességében tizennégy különböző tarifával találkozhatunk a Szova honlapján. A legfontosabbak: felnőtt belépőjegy: 1.300 Ft, Szent Márton kártyával 1.050 Ft, diákjegy 1.000 Ft, Szent Márton kártyával 800 Ft, nyugdíjas belépő 1.050 Ft, Szent Márton kártyával 850 Ft. Nyitva tartás: naponta 9-20 óráig, pénztár: 19 óráig.

közösség

további frisss

lap tetejére