Szombaton újra nyit a szombathelyi Termálfürdő

[x] fotó: termálfurdo.hu • 2017. június 27., kedd •
Egy év szünet után csobbanhatunk itt újra!
Szombaton újra nyit a szombathelyi Termálfürdő

Gőzerővel készülnek a szombatra a VASIVÍZ Zrt. munkatársai, hiszen egy év szünet után újra nyit a Termálfürdő Szombathelyen. A kihagyást a helyi vízilabda csapat új, 33 méteres fedett uszodájának TAO forrásból történő megépítése tette szükségessé, de várhatóan ezek a munkálatok idén nyáron befejeződnek, így a Termálfürdőnek sem kell tovább zárva maradnia - tudtuk meg Kántás Zoltántól, a VASIVÍZ Zrt. fürdővezetőjétől.

Július elsején, szombaton tehát újra megnyitja kapuit a Termálfürdő, ahol 4 hektáron, parkosított környezetben kapcsolódhatunk ki, víz közelben. A családias légkör garantálja a nyugodt pihenést, mivel a különböző élményelemekkel felszerelt gyerekmedence kellően lefoglalja a kicsiket. Ez az egyik oka annak, hogy a kisgyermekes szülők és nagyszülők kifejezetten kedvelik a termált, a másik pedig az, hogy itt átlátható és biztonságos környezetben tudhatják gyermekeiket.

A nyitás napjára tematikus programokkal készültek a Termálfürdő munkatársai, egészségmegőrzéssel kapcsolatos rendezvények lesznek, kitelepülnek a bőr- és szépségápolással foglalkozó partnerei a fürdőnek, de sportos életmódot kedvelők is találhatnak kedvükre valót, hiszen jóga és judo bemutatókat is tartanak. Természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki, őket kézműves foglalkozások várják majd július elsején.

Az egyhónapos kieséssel együtt is 10-12 ezer látogatóra számítanak a Termálfürdőben, a Fedett Uszodában pedig szinte borítékolható az elmúlt évek 20-25 ezres látogatószáma, ami a nyári időszakot illeti.

Idén viszont több változás is lesz, az egyik, hogy a kedvezményes délutáni belépő az eddig 16 óra helyett idén már 14 órától lehet megváltani ezeket. A másik, hogy az építkezés miatt a Termálfürdőbe szóló jegyekkel nem lehet közvetlenül felmenni a Fedett Uszodába.

A zárás várható időpontja 2017. augusztus 31-e lesz, de ha az időjárás engedi és lesz rá igény, akkor ez a nyitva tartás meghosszabbítható.

közösség

további frisss

lap tetejére