Szívszorító! A szolárium miatt hal meg a háromgyerekes anyuka

frisss.hu, The Sun • 2016. március 20., vasárnap •
Figyelmeztették az orvosok, nem hallgatott rájuk.
Szívszorító! A szolárium miatt hal meg a háromgyerekes anyuka

Az orvosok szerint mindössze nyolc hete volt hátra Louise Cooknak, a 27 éves, háromgyerekes anyának, ugyanis bőrrákot diagnosztizáltak nála. Az utolsó kívánsága az volt, hogy a családjával a tavaszi szünetben egy hétig nyaralhasson a tengerparton - közli a The Sun.

„Szeretném, ha már nem leszek, erre a szép hétre emlékezzenek, ha rám gondolnak. Fiatal voltam és naiv. Ezért az életemmel kell fizetnem. De nem hagyom, hogy a rák meghatározza az életünket, miközben még mindig a családommal vagyok. Boldogan ölelem majd a gyermekeimet, és nevetni fogunk mindennap.”

A nő 23 éves volt, amikor elvált első férjétől. Attól félt, hogy kétgyerekes anyaként nem talál majd társat.

„Nem akarom, hogy más fiatal nők is elkövessék azt a hibát, amit én. Ne legyetek napimádók, ne legyetek a szolárium rabjai! Jó lenne, ha nálunk sem szabadna 18 éven aluliaknak szoláriumozniuk, hiszen csak mostanában, évekkel később derül ki, mennyire káros”.

Amikor Martynnal, az új szerelmével összeházasodtak, és lett egy kisbabájuk is, Louise leállt a nagy szenvedélyével, a szoláriumozással, de már késő volt. Fiatal kora óta heti háromszor barnult mesterségesen. A bőrrák egy nagyon agresszív formájával küzdött, azonban nincs esélye a túlélésre. A szakvélemény szerint a betegség okozója a szolárium volt.

közösség

további frisss

lap tetejére