Szinte hihetetlen, de az AVIVA még a férfi-problémákra is segítséget nyújt!

Szerző: Boros Patrícia - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. augusztus 21., hétfő •
Békés Gabriella, szombathelyi Aviva-módszer oktató mutatott néhány hatásos gyakorlatot.
Szinte hihetetlen, de az AVIVA még a férfi-problémákra is segítséget nyújt!

Rengeteg párnál problémát jelent, hogy bár próbálkoznak, nem jön a gyermekáldás. Ennek számtalan oka lehet, azonban a gondok nem csak a nőknél keresendőek. 

„A testünk alapvetően nem az ülő életmódra lett kitalálva, hiszen, ha valaki keveset mozog, akkor azzal a szervezetének nem biztosít megfelelő körülményt a szaporodáshoz. Minden szervünk összeköttetésben van egymással, így természetesen izmainkkal is, ezért a passzivitást jelző információt nagyon komolyan veszi testünk és ennek megfelelően működteti a szerveinket. Ha valaki mozog, tesz-vesz, aktív, megfelelően táplálkozik, akkor az azt mutatja a test számára, hogy élni akar, utódokat akar.  A kevés testmozgás nemcsak a nőkre van kihatással, hanem a férfiakra is, mert ennek következtében csökkenhet a spermiumok száma és élénksége. Szerencsére akkor sem kell kétségbe esni, ha ez a helyzet, mert az Aviva-gyakorlatokkal hamar formába hozhatják magukat ők is” – mondta el Békés Gabriella, szombathelyi Aviva-módszer oktató.

A gyakorlatokkal ráadásul orvosolhatóak a prosztataproblémák, segítséget nyújtanak a gyulladásokra, a méregtelenítésben, növelhető velük a spermiumok száma, élénksége és a libidó is. Emellett a mozdulatokkal fokozható a vérkeringés és az emésztési problémák kiegészítő terápiájaként is használhatóak kortól függetlenül. Bizonyos problémáknál elkerülhetetlen az orvosi beavatkozás, de a gyakorlatok a kezelések mellett is rendkívül hatásosak.  

Íme, néhány feladat, amit kiemeltünk a gyakorlatsorból (Az egy lábbal végzett gyakorlatokat a másik oldaladon is végezd el! Ezeket naponta ismételd el 10-15-ször!) :

Az Aviva tanulásával kapcsolatban fontos megjegyeznünk, hogy a gyakorlatok napi rendszerességgel használva érik el hatásukat, elsajátításukhoz keress képzett oktatót vagy használd a módszerről megjelent könyvet!

közösség

további frisss

lap tetejére