Művészek városvezetők és vállalkozók egymás ellen

szróbert-HCs • 2014. november 15., szombat •
A már hagyományos szombathelyi öregfiúk focitornának és a VIP meccseknek ez alkalommal a Farkas Károly utcai műfüves csarnok adott otthont. A szombat délutáni sporteseményen a kezdőrúgást Trokán Péter színművész végezte el, aki a frisss.hu-nak elmondta, hogy a Weöres Sándor Színház tagjai nagyon szeretik a focit, ezt az is bizonyítja, hogy a Haladásért is mindig szurkolnak. Most az idősebb művészek a fiatalabbaknak engedték át a játéklehetőséget. Az eredmények tudatában lehet, hogy ezt rosszul tették?
Művészek városvezetők és vállalkozók egymás ellen

A Fyrex-Rezgőnyárfa Kupáért a 40 év feletti labdarúgókat felvonultató öregfiúk-csapatok léptek pályára. Itt az A csoport küzdelmeit a KLSE-Rum Takarék, míg a ,B’ csoportot az Öregedő Körmendiek nyerték. 
A Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Kupáért a VIP együttesek meccseltek. A résztvevők között ott volt a Weöres Sándor Színház (Endrődi Krisztián, Bajomi-Nagy György, Horváth Ákos és Molnár Péter) és a szombathelyi Szimfonikus Zenekar (Kiss Barna, Vlasits Gábor, Pálkövi Dániel, Fodor Dániel, Gazdag János, Kiss Márton) közös csapata, a szombathelyi önkormányzat (Lendvai Ferenc, Molnár Miklós, dr. Károlyi Ákos, Szakács Marcell, Kovács Balázs, Tóth László, Szabados Károly, Keringer Zsolt, Havasi Attila) és a vállalkozók gárdája is.

Az első meccs komoly csatát hozott, a Vállalkozók FC már 3-1-re is vezetett, ám az önkormányzat csapata kiegyenlített, végül mégis a vállalkozók nyertek 4-3-ra. A második meccs sima volt, az önkormányzat válogatottja nagy fölénnyel elintézte a színész-szimfonikus csapatot, majd nagy meglepetésre a művészek 2 góllal legyőzték a vállalkozókat. A VIP kupát így tehát a Városháza csapata nyerte a vállalkozók és a színész-szimfonikus vegyes csapat előtt.

 

közösség

további frisss

lap tetejére