Szexmániás sztárügyvéd sztorijával borzolja a kedélyeket Mira Sabo

frisss.hu - Fotó:Bodorkós Máté • 2016. november 25., péntek •
Megjelent a szombathelyi írónő legújabb kötete, amiről szaftos részletek derültek ki.
Szexmániás sztárügyvéd sztorijával borzolja a kedélyeket Mira Sabo

Csütörtök délután teljesen alámerülhettünk az erotika témakörében a szombathelyi MSH-ban. Egy hangulatos, vidám beszélgetés során bemutatták Mira Sabo, szombathelyi írónő legújabb könyvét, a Dr. Farkas bárányait.

A bemutató elején szaftos részleteket ismerhettünk meg a kötetből Horváth Ákos, a Weöres Sándor Színház színészének előadásában.

Ezután Mirát Bartók Zoltán riporter kérdezte a könyvről. Mint megtudtuk, az írónő már gyerekkora óta alkotott ezt-azt a műfajban, azonban első kötete csak tíz év után kerülhetett a boltok polcaira.

„Szenvedélyes ember vagyok, mindig száz fokon égek. Az írás számomra egyfajta terápia. Emellett mindig izgalmas beleképzelnem magam a különböző karakterek helyébe. A munka általában úgy zajlik nálam, hogy filmként pörögnek a szemem előtt az események, és a látottakat vetem papírra. Ha egy kicsit megakadok, akkor leállítom a filmet és „bemegyek” a szereplők közé. Megnézem például a berendezést, aztán ha megvan a friss ötlet, akkor tovább szövöm a történetet” - mondta el Mira.

Akik olvasták már Mira első könyvét, azok tudják, hogy az írónő nem köntörfalaz, keményen odavágja a sztorit, ami nincs híján a fülledt erotikának sem. A Dr. Farkas bárányaiból sem hiányzik ez a vonal, de itt nagyobb hangsúlyt kapott a humor, és a hazaszeretet is.

„A történet főszereplője Farkas Tamás, egy alföldi tanyáról Budapestre keveredett sztárügyvéd, aki szeretné megtapasztalni a magasabb szintű szexet, a mindent elsöprő szerelmet. De azért, hogy eljusson a célig, rengeteget kell tapasztalnia ezen a téren. Másfelől néha haza kell mennie útmutatásért a tanyára a szüleihez, akik kicsit tájszólásban, rövid, tömör életigazságokat mondanak neki” - folytatta.

Közben felmerült a kérdés, hogy a főszereplő személye valós-e, illetve egyáltalán ki szerepel a könyv borítóján.

„Dr. Farkas karakterét három-négy emberből gyúrtam össze. A sztorik igazak, de sajnos vele vagy olyannal, aki igazán hasonlítana rá, még nem találkoztam. Kár, mert szívesen megismerném. A borítóra egyébként több jelöltünk is volt, például a szombathelyi származású Hujber Feri, de ő sajnos nem fogadta el a felkérést. Így - egy számunkra is - ismeretlen férfi került a könyv címlapjára” - mesélte.

Mirától megtudtuk, hogy első kötetének, az Amíg kinyílik a szemünknek a második része már elkészült, most a harmadikon dolgozik.

 


 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére