Szépségversenyt nyert Zala megyében a szombathelyi Kőhalmi Mercédesz

frisss.hu, fotó: Szörcsök Szilárd • 2015. július 27., hétfő •
A Zalakaroson megrendezett versenyre több, mint hatvanan jelentkeztek.
Szépségversenyt nyert Zala megyében a szombathelyi Kőhalmi Mercédesz

Zalakaroson immáron harmadik alkalommal rendezték meg az országos Kannavirág királynő elnevezésű szépségversenyt. Mint Molnár Veronika, a szervező helyi Tourinform iroda vezetője elmondta, ez a nyár közepére kivirágzó csodálatos növény a város szimbóluma, több, mint 30.000 tő díszíti az utcákat.

fotó: Bolla Gábor

"Harmadik alkalommal rendeztük meg a Kannavirág királynő versenyünket, mely az Etalon Magazin támogatásával valósul meg, és nagyon pozitívak a visszajelzések. Évről-évre több jelentkező méretteti meg magát városunkban, ebben nagy szerepe van az értékes díjak mellett a szakmai zsűrinek is. A döntőre rengetegen kíváncsiak voltak, és bár az időjárás miatt fedett helyre, a kertmoziba kellett mennünk, a helyszín bevált, annak ellenére, hogy sokaknak csak állóhely jutott."

A döntősök fotó:Szörcsök Szilárd

 

"A több, mint hatvan jelentkező az ország minden pontjából érkezett. Közülük a zsűri döntése alapján húsz lányt mutattunk be a facebook oldalunkon, akikből a közönség választotta ki a tíz döntőst."

"A színvonal nagyon magas volt megítélésem és a zsűri véleménye szerint is. A győztes Kőhalmi Mercédeszt terveink szerint a későbbiekben is viszontláthatja majd Zalakaros lelkes közönsége".

Kőhalmi Mercédesz nem ismeretlen a szombathelyiek előtt, hiszen korábban Barcelonában második lett egy nemzetközi szépségversenyen, megválasztották a Pannónia ring szépének is, nemrég pedig testvérével, Viviennel láthattuk őket Flo Rida legújabb klipjében.

fotó: Bolla Gábor

Honnan szereztél tudomást a Kannavirág királynő versenyről?

A facebookon láttam a hirdetést, vonzott, hogy már harmadik alkalommal rendezik meg, és különben is azt gondolom, amíg fiatal vagyok, nincs vesztenivalóm, miért is ne próbálnám meg akár ezt a versenyt is. Nem szeretném a lehetőségeket elszalasztani, de természetesen tisztában vagyok vele, hogy ebből megélni nem lehet, kivéve persze, ha az embert nemzetközi szinten felfedezik, valamely ügynökség köt vele szerződést.

Hogy érezted magad a versenyen, Zalakaroson, Szombathelyiként?

Hat-hét éve már jártam a városban, már akkor is szimpatikus volt, most meg aztán! A versenyen jól kijöttünk a lányokkal, igaz, le is voltunk terhelve rendesen. Első nap körbevittek bennünket egy kisvonattal a városban, sok helyen megálltunk, mindenki tudta, kik vagyunk, mindenütt fotóztak bennünket, érződött, hogy a helyieknek nagyon fontos ez a dolog, jó érzés volt. Második nap reggel a strandon kezdtünk, itt volt a fürdőruhás bemutató is, sőt a közönség előtt beszélgettek velünk, nagyon izgalmas volt.

Kőhalmi Mercédesz fotó: Szörcsök Szilárd

És hogy telt a nagy nap?

Minden úgy zajlott, ahogy egy profi szépségversenyen történnie kell. Volt főpróba, minden a forgatókönyv alapján zajlott. A fodrász, smink és egyéb felkészítésünk három órát vett igénybe. A zsűritagok nagyon kedvesek voltak velünk, R.Kárpáti Péter színművész szerint Magyarország büszke lehet a szép lányokra is, egyéb erényei mellett. Az esti show 8 órakor kezdődött, Varga Izabella és Szőke Zoltán vezették a műsort. Háromszor jelentünk meg a színpadon, először magas sarkúval, shortban és trikóban, majd bikiniben, végül kisestélyiben.

Mennyire izgultál közben?

Nagyon. Nem is tudtam természetesen mosolyogni, ezt meg is jegyezte Varga Izabella az eredményhirdetésnél, amikor az udvarhölgyek kihirdetése után azt mondta, egy olyan hölgy nyerte a versenyt, aki talán a legkevésbé mosolygott. Addig, teszem hozzá, mert nagyon meghatóstam, elérzékenyültem. Nem gondoltam, hogy meg fogom nyerni, a döntőbe is negyedikként jutottam csak be, volt két lány is, akikről azt hittem ők lesznek a nyertesek. Rengeteg díjat, nyereményt kaptam, természetesen koronát is, jó volt látni, mennyire összefogtak a zalakarosi vállalkozók a versennyel kapcsolatban, ezt a díjakból is lehetett érezni. Szóval, többször meg fogok még jelenni a városban!

közösség

további frisss

lap tetejére