Szépek és ügyesek: újabb érmeket szereztek a Pro- Art TS táncosai

SzR • 2016. május 11., szerda •
A hétvége ismét a szombathelyi Pro- Art TS sikereiről szólt. A táncosok Székesfehérvárott és Budapesten mérhették össze tudásukat a többi egyesület párosaival, miközben érmekkel és döntős helyezésekkel öregbítették hírnevüket.
Szépek és ügyesek: újabb érmeket szereztek a Pro- Art TS táncosai

Szombaton Székesfehérvár adott otthont a hagyományosan a Lászlóvill Kupának. A párosok közül Oláh Dániel és Pénzes Sára junior I D latin táncokból 4. helyezést, míg standard táncokból ezüstérmet szerzett. Megmérettették magukat egy korosztállyal feljebb is, ahol latinból a 8., míg standardből az 5. helyen zártak. 

Al- Hakim Kerim és Vass Virág 3 kategóriában is döntőbe jutott: ifi korosztályban mind latin, mind standard táncokból épp csak lemaradva a dobogóról a 4. helyen végeztek, míg a magasabb felnőtt korosztályban latinból a hatodik helyen állhattak az eredményhirdetésnél. 

Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna junior tíztánc ranglistán a döntőbe jutva a negyedik helyet szerezte meg. Vasárnap új erővel indultak a párosok az immár 5. alkalommal megrendezett Danza Kupán. 

A szombaton remekül szereplő Oláh Dániel és Pénzes Sára mellett még 2 páros lépett parkettre. A nap végére a következő eredményeket mondhatták magukénak a Pro- Art versenyzői: Oláh Dániel Pénzes Sára: korosztályukban a junior I-ben D osztályban latin táncokból a döntő 5. helyét, míg egy korosztállyal feljebb, junior II-ben standardből és latinból is a 6. helyet szerezték meg.

Oláh Kristóf és Novák Csenge szintén 2 döntős helyezéssel zárt: junior II C osztályban latinból a 6., míg standardből a 2. hely az övüké.

Végül a Senior korosztályú párosa lépett parkettre az egyesületnek. Hell István és Engler Felícia mindkét táncnemben döntőt táncolt. Latinból a hatodik helyet szerezték meg, standardből pedig a dobogó 2. fokára állhattak.

 

közösség

további frisss

lap tetejére