Hatpontos meccs, de csak hármat adnak érte!

SzR • 2014. november 01., szombat •
Várakozásaim szerint Nyíregyházán egy nagyon kemény, harcos ellenfél ellen lépünk majd pályára, hangzott el a szombati Haladás-Nyíregyháza meccs előtti szombathelyi sajtótájékoztatón. Szentes Lázár vezetőedző elmondta, hogy a tizenharmadik fordulóban sorra kerülő mérkőzésen mindkét csapat a győzelemért száll majd harcba, tehát egy igazi ,,hatpontos” meccs lesz, de csak hármat kap a győztes.
Hatpontos meccs, de csak hármat adnak érte!

A kudarc okozta problémákat igyekeztem oldani a vasárnapi meccs után. Ezen a héten mindent elvégzett a csapat, amit terveztem - mondta el a sajtótájékoztatón a vezetőedző. 
A legfőbb probléma, hogy a védelemben és a védekező középpályán vannak hiányzóink, hiszen Iszlai és Devecseri sárga lapok miatt nem játszhat. Halmosi a könnyebb sérülése után még csak egyszer edzett, de Ő tagja a tizennyolcas keretnek. Sajnos Jagodics Márk belázasodott, így a sérült Nagy Olivér és Németh Márió mellett Ő sem utazik a szombati meccsre. A fiatalok közül Zsirait hívtam be a csapathoz - tette hozzá Szentes Lázár. 

A Győri ETO elleni vesztes meccs után történtekről a tréner elmondta, hogy egyre jobban ismeri már a keretet, jó hét után van a csapat, ám a Nyíregyháza elleni meccs nemcsak a játékosok, hanem az edzők csatája is lesz, hiszen a nyírségiek is edzőváltás után lépnek pályára. 
Úgy gondolom, ha játszik, akkor Bajzát játékintelligenciája szombaton meghatározó lesz. Noha heveny gólszegénységben szenved a csapat, most már egyáltalán nem szabad vereséget szenvednünk, még idegenben sem. Mindent megteszünk azért, hogy ne kapjunk ki - fűzte hozzá a frisss.hu-nak nyilatkozó Szentes Lázár. 

A Haladás várhatóan a Rózsa - Schimmer, Fehér Z., Dvorschák, Katona M. - Szakály, Kopunek, Halmosi, Gaál - Rocchi, Radó összeállításban fut majd ki a nyíregyházi gyepre. A keret tagja még Mursits, Jefremov, Zamostny, Zsirai, Gyurján B., Farkas M. és Városi. 

A meccs szombaton 16 órakor kezdődik Nyíregyházán. 
 

 

közösség

további frisss

lap tetejére