Srecko Sekulovic marad továbbra is a Falco mestere

SzR-falcokc.com • 2017. május 11., csütörtök •
Gráczer György, a Falco KC ügyvezetője arról tájékoztatta a klub honlapját, hogy a következő szezonban is Srecko Sekulovic irányítja a sárga-fekete csapat edzéseit.
Srecko Sekulovic marad továbbra is a Falco mestere

Igazán kiváló szezont produkált csapatunk, kivívtuk a felsőházi középszakaszban történő szereplést, verhetetlenek vagyunk az Aréna Saváriában, és pályaelőnnyel kezdhettük meg a rájátszást, ahol az első meccset már be is húztuk, ezekben az eredményekben pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett Srecko Sekulovic – nyilatkozta Gráczer György.  

Srecko Sekulovic honlapunk érdeklődésére elmondta, hogy nagy boldogsággal tölti el a meghosszabbított megállapodás, ami egyértelműen a jó eredményeknek köszönhető.
Jól érzem magam Szombathelyen, szeretem a várost, jó a kapcsolatom a játékosokkal és a vezetőkkel. Elégedett vagyok az eddigi szerepléssel és bízom benne, hogy csapatunk tovább folytatja a sikerszériát és a Kaposvárt legyőzve bejutunk a legjobb 4 közé – fogalmazott a sárga-fekete csapat mestere, aki legközelebb szombat este Kaposvárott meccsel.  
 
 

közösség

további frisss

lap tetejére