Sportolnál, de nem tudod mit? Gyere és válassz!

vkriszti • 2014. szeptember 03., szerda •
Szeptember 5-6-án várják a város apraja nagyját az V. Szombathelyi Nagy Sportágválasztóra, ahol közel 40 sportág mutatkozik be. Ha még te sem döntötted el, mit szeretnél sportolni, most biztosan rátalálhatsz a leginkább hozzád passzolóra. És nem csak nézheted, ki is próbálhatod!
Sportolnál, de nem tudod mit? Gyere és válassz!

A soprtágválasztó rendezvény tökéletes példája az összefogásnak - mondta beszédében dr. Puskás Tivadar polgármester. A Pannonsport Kft. és a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja közös erővel hozta létre, immár az ötödik sportágválasztó rendezvényt. 

Horváthné dr. Molnár Katalin kiemelten fontos eseménynek tartja a hétvégi rendezvényt, mivel az egyetem sportszakos diákjai közül is sokat részt vesznek a programokon, és a szervezésben, lebonyolításban is segédkeznek.

Dr. Puskás Tivadar elmondta, hogy a sportélet Szombathelyen kiemelt szerepet kap, hiszen csapat-, és egyéni sportágakban egyaránt jól teljesítenek a szombathelyiek, elég csak Pars Krisztián, olimpiai bajnokra gondolnunk. A sportágválasztó program legnagyobb előnye, hogy egy helyen próbálhatnak ki az érdeklődők közel 40 sportágat. A különböző sportokat egyesületek tagjai és edzői mutatják majd be.

A rendezvény sikereit mutatja az is hogy évente kb. 3-4 ember csatlakozik újonnan az egyesületekhez.

közösség

további frisss

lap tetejére