Sportkarácsony külföldön és itthon

Szita Róbert • 2016. december 26., hétfő •
A legjobb szombathelyi sportolóktól azt kérdeztük, hol karácsonyoztak és milyen ünnepi menüvel készültek szentestére. Ezúttal a világhírű kötélugró és a világbajnok atléta családi tradícióiról olvashatnak. Bánhegyi Kata külföldön szerepel az ünnepek alatt.
Sportkarácsony külföldön és itthon

Spanyolországban töltöm a karácsonyom, itt dolgozunk Adrival együtt, januárig egy műsorban. Az itteni artistákkal karácsonyoztunk, limitált konyhai felszereltségünk miatt egyszerűbb és könnyebb ételeket választottunk. Ez sorozatban a tizenkettedik karácsonyom, amit nem otthon töltök, de üzenem az otthoniaknak, hogy majd bepótoljuk – mondta honlapunknak az idén 20 éves Szombathelyi Kötélugró Klubban feltűnt kötélugró. 

A junior világ- és Európa-bajnok kalapácsvető, Halász Bence Jánoshalmán tölti az ünnepeket.

A szüleimen és a testvéreimen kívül a nagynénik és nagybácsik is ott lesznek nálunk, de az unokatestvéreim is eljönnek, szóval nálunk ez nagy összejövetel. A terített asztalra halászlé, diós és mákosguba került, de sonkával tekert sült vadhús, pogácsa és más finom sütemények sem hiányoztak a kínálatból – tudtuk meg a Dobó SE kiválóságától. 

közösség

további frisss

lap tetejére