Sosem ragyogott egyszerre ennyi csillag Szombathelyen

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. február 25., szombat •
Csillag Tünde két évtized után ma este fejezte be profi pályafutását egy emlékezetes táncos produkcióval.
Sosem ragyogott egyszerre ennyi csillag Szombathelyen

A Szombathelyi Tornaszakosztály 25. születésnapját ünnepelték szombat este az Aréna Savariában a múlt, jelen és a jövő tehetségei. Az óriási érdeklődésre való tekintettel az eredetileg „lezárásra ítélt” lelátót is meg kellett nyitniuk a szervezőknek, olyan sokan érkeztek a gálára. A megnyitót követően a legkisebb gyerekek előadásának tapsolhatott a közönség, amelyet nemcsak a szülők, hanem a szőnyegen keményen dolgozó tornásznövendékek is rendkívül élveztek.

Az este másik ünnepeltje Csillag Tünde többszörös magyar bajnok, Eb 8. helyezettje volt, aki ma lépett utoljára szőnyegre. Tiszteletére válogatottbeli csapattársai zenés produkcióval kedveskedtek a tornászból lett szakvezetőnek. A nézőknek nagyon tetszett a Chicago, Macskák és a West Side Story betétdalaira komponált bemutató.

Dévai Boglárka alaposan kitett magáért, hiszen nyújtott testű dupla szaltóval rukkolt ki, amelyet egy 360 fokos fordulattal tett még egyedibbé. A hangulat fokozásáért kezeskedett Ziskó Olivér is, aki bravúros tűzdobolással babonázta meg a tornászokat és a lelátón helyet foglaló közönséget.

Csillag Tünde pedig egy nem mindennapi produkcióval kedveskedett a közönség számára, amely keretbe foglalta pályafutásának húsz esztendejét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sosem ragyogta be a vasi megyeszékhelyt ennyi csillag egyszerre.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére