Sokkoló illusztrációkkal harcol a mentális betegségek ellen egy művész

NR/MyModernMet.com - Fotó: Destiny Blue via DeviantArt.com • 2017. április 30., vasárnap •
Az összkép mindig sokkal árnyaltabb...
Sokkoló illusztrációkkal harcol a mentális betegségek ellen egy művész

Destiny Blue arra használja a tehetségét és a kreativitását, hogy támogassa azokat, akik mentális betegségekkel küzdenek. A képeken keverednek a kétségek, az értéktelenség érzete, a negatív gondolatokkal és az öngyilkosság lehetőségével. A mentálhigiénés művészet minden darabja egy nagy egész része, ami egy inspiráló történetet mutat be, hogy van kiút a depresszióból.

"Én egy olyan művész vagyok, aki a rajzoláson keresztül veszi fel a harcot a belső démonaival. Mindig is nyíltan írtam a blogomon a mentális betegségekről, és az ezekről szerzett tapasztalataimról" - vallja a művész.

A képeivel közvetíti a mentális állapotát, a megjelenő karaktert önmaga szimbólumaként használva. A rajzokon megjelenő szójátékok teszik teljessé a képet, mert nem mindig az a valóság, amit kimondunk. Erre utal az a kétpaneles kép is, ami az egyik szögből azt mutatja, hogy a lány annyit írt fel a falra, hogy "I'm ok" (Rendben vagyok), de egy másik nézőpontból már látszik, hogy az üzenet valójában "I'm not okay" (Nem vagyok jól).

"Nagyon váratlanul jött... Egy héttel ezelőtt egy rossz (és kicsit ijesztő) mentális epizód után kórházba vittek és néhány napig a pszichiátriai osztályon kellett maradnom. Nagyon kemény időszak ez most, de túl leszek rajta. Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Köszönöm a támogatásotok!" - írta a blogján nemrég a művész.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek létrehozott, ingyenesen hívható 116-123, vagy a 06 80 820 111 telefonszámok egyikét! Online segítségért kérjük olvasd el ezt az oldalt!

közösség

további frisss

lap tetejére