Sokan támogatták a szombathelyi mentőket

frisss fotó: Déri Norbert - Déri Fotó • 2018. december 03., hétfő •
Az adománygyűjtő akció egyik kezdeményezője Szerkesztőségünk volt.
Sokan támogatták a szombathelyi mentőket

Az első adventi hétvégén sokan keresték fel a hideg idő ellenére is a szombathelyi Family Centert. A látogatókat kellemes forralt bor és tea illat fogadta, a testet-lelket melengető italokból a mentők, a frisss.hu, a Rádió 1 Szombathely, a Haladás Sportkomplexum, a Nestlé, a Decathlon és a Vas Népe önkéntesei szolgálták ki az odaérkezőket. A bevétellel, ahogy korábban már megírtuk, teljes egészében a szombathelyi mentőállomást támogatták a résztvevők.

Ma nekem, holnap neked. Ezzel a gondolttal nyitotta meg az akciót Dr. Hende Csaba parlamenti alelnök, Szombathely országgyűlési képviselője, majd hozzátette bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy csak a szombathelyi mentőállomás dolgozóinak felkészültségében és alázatos munkájávan bízhatunk. Egyúttal köszönetet mondott a kezdeményezésért. 

December 1-jén 14 és 17 óra között összesen 147 200 forint gyűlt össze a bevásárlóközpont látogatóinak jóvoltából. Az összegből rögzítőeszközök, medenceöv, húzósín, pulse-oxymeter és laktát-mérő tesztcsíkok kerülnek a szombathelyi mentőkre. Utóbbi a vérmérgezés korai kiszűrésében lesz a szakemberek és a betegek segítségére.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére