Simon Marcsi újabb földrészt hódít meg

PCS - fotó: Facebook • 2017. január 20., péntek •
A szombathelyi szépség karácsonyi ajándékként egy megtisztelő felkérést kapott.
Simon Marcsi újabb földrészt hódít meg

Hogyan is kezdhetné az esztendőt egy modell, ha nem munkával? Simon Marcsi pontosan így tervezte a 2017-es év első napjait, hiszen már november végén hazaérkezett Törökországból, ahol hónapokat töltött. Az isztambuli „kiruccanáson” reggeltől-estig dolgozott, így joggal feltételezné az ember, hogy hosszabb kikapcsolódással töltődik fel a barna hajú szépség.

Ennek ellenére már a héten maga mögött hagyja Magyarországot és meg sem áll a fekete kontinensig.

Már decemberben megkeresett egy egyiptomi szállodalánc képviselője, hogy szeretnék, ha velük dolgoznék - mesélte boldogan Marcsi. Természetesen ezután egy hosszabb egyeztetésre került sor, ahogy ez lenni szokott.

Aztán hétfőn pont került az egyeztetés végére és szombaton már utaznom is kell. A megállapodás értelmében egy nagyon neves ötcsillagos szállodának készítünk képeket. A szerződésem miatt azonban még nem nevezhetem meg a hotelt.

Azonban az afrikai időjárás köszönőviszonyban sincs a kontinentális éghajlatéval, így Marcsinak - az edzéseken túl - a bőrét is „formába kell hoznia”.

A bőr az egyik legkényesebb szerve az embernek, ezért nem árt odafigyelni rá - mondta Molnár Cornélia, egy szombathelyi szépségszalon vezetője. A kollagénes szolárium épp ezért tesz Marcsi bőrének is jót, hiszen ez egy fényterápiás kezelés, amely a hidratáltságot segíti elő, és nem károsítja a testen található anyajegyeket, hegeket. Ráadásul az ilyenkor elvárt alapszínt is biztosítja, amely az utazása előtt feltétlen szükséges.

Mivel Marcsi a munkája mellett szakít időt a kikapcsolódásra is, fel kell készítenie a bőrét az erős napsütésre.

Nagy izgalommal várom az utazást, régi vágyam teljesül ezzel, hiszen korábban már jártam Afrikában, igaz akkor Nigériáig jutottam. A több napos fotózást követően szeretném megnézni a piramisokat is, ami gyerekkori álmom volt. Nagyon remélem, hogy tudok rá időt szakítani - mesélte nagy izgalommal a szombathelyi modell.

közösség

további frisss

lap tetejére