Sima győzelmet aratott a HVSE röplabda együttese

PCS - fotó: Hornyák Emőke, Bodorkós Máté • 2017. február 12., vasárnap •
Hiába volt korábbi mumusa a Kalocsa, ezúttal csak egy szettig voltak partiban a szombathelyiek ellen.
Sima győzelmet aratott a HVSE röplabda együttese

Közel két hetes szünetet követően léptek pályára az NB2-es bajnokságban a Haladás VSE-Sportiskola női röplabdázói. Ezúttal Kalocsára voltak hivatalosak a vasi sportolók, ahol többször is megégtek már a zöld-fehérek. A keretben ott volt Pető Tamara, a csapat legújabb szerzeménye is.

A hajnali indulást és a hosszú utazás rányomta a vendégek játékára a bélyeget. Több apró bosszantó hibát követtek el, amelyet a hazaiak könyörtelenül kihasználtak. A hajrára aztán összeszedte magát a Merklinné vezette Haladás és 25-23 arányban behúzták az első szettet. A folytatásban aztán nem volt megállás. Minden csapatrészben feljavultak a szombathelyiek és lesöpörték a vendéglátókat a pályáról. Mucsi Péter tanítványai rendkívül magabiztos és látványos találkozón győzték le idegenben, a rettegett mumust.

Dr. Mucsi Péter vezetőedző: Nem kezdtük túl jól a találkozót, több hibát is vétettünk. Az ellenfelünk pedig remekül használták ki ezeket a megingásokat. A szett hajrájában aztán magunkra találtunk. A folytatásban pedig nem volt már kérdés a győzelmünk.

Mely játékosokkal volt elégedett a kora délutáni találkozón?

Igazából mindenki jó játékkal rukkolt ki - leszámítva az első szettben mutatott hullámzó periódust. Merklinné Zubor Enikő és Horváth Dóra kiemelkedett a mezőnyből, de bíztatóan mozgott új szerzeményünk is.

Kalocsa - Haladás VSE-Sportiskola
0-3

Haladás: Horváth Dóra, Bokor Laura, Mikos Patrícia, Merklinné Zubor Enikő, Fazekas Szilvia, Mohl-Benesóczky Anna.
Liberok: Farkas Barbara, Zoltán Anna.
Csere: Pető Tamara, Varga Réka, Horváth Kata, Sövegjártó Eszter, Marton Gabriella, Dancsecs Nikolett, Majczán Lili.
vezetőedző: dr. Mucsi Péter
edző: Antonio Mircea Petre, Bodovics Árpád

közösség

további frisss

lap tetejére