Sikerrel zárult a Mosolymaraton

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke és Tóth Arnold • 2015. december 19., szombat •
A harmincórás élő műsor sikereként Tóth Marietta, a Vasi Friss Rádió Kft. ügyvezetője szombat délután átadta a Frisss Média által összegyűjtött hatszázezer-kilencszáznegyvenöt forintnyi adományt Masáth Péternek, Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Közalapítvány alapítójának.
Sikerrel zárult a Mosolymaraton

A Deck Bistro & Bárban lebonyolított ünnepi eseményen Tóth Marietta megköszönte Hende Csaba országgyűlési képviselőnek, hogy fővédnökséget vállalt, a kórház képviselőinek, a katasztrófavédelemnek, a mosolypontok képviselőinek pedig azt, hogy támogatták a közös ügyet, emellett köszönetet mondott a mosolykoncert résztvevőinek, és a meghívott vendégeknek is, hogy emelték az adománygyűjtő akció színvonalát. A Frisss FM és a frisss.hu csapatának pedig a 30 órás élő műsorban való aktív közreműködést köszönte meg, majd hozzátette, hogy ,,minden egyes forint jó célt szolgál és bízik a 2016-os folytatásban”.

Az esemény fővédnöke, Hende Csaba országgyűlési képviselő hozzászólásában kiemelte, hogy a köszönet és a hála szava az egyetlen, amit mondani szabad, hiszen mindenki hozzájárult a gyermekek felgyógyulásához. 
A térség országgyűlési képviselője a kórháznak az együttműködést, a Frisss Médiának az ötletet, a szervezést, a lebonyolítást és azt az áldozatos, kitartó munkát köszönte meg, amivel a kollégák hozzájárultak az akció sikeréhez.

A kórház főigazgatója, prof. dr. Nagy Lajos is elsősorban a FRISSS Média munkatársainak köszönte meg a munkát, majd hozzátette, hogy az adomány összegén túl az esemény is jól tükrözi, hogy a beteg gyermekek mielőbbi felgyógyulásának ügyét milyen sokan magukénak tekintik. 

Prof. dr. Oroszlán György, a kórház gyermekosztályának főorvosa pedig arról beszélt, hogy hol és hogyan használják majd fel az adományokat. 
A jó és okos célokért mindenki hajlandó áldozni. A rádiónak megköszönöm a támogatást, és örülünk, hogy úgy tervezik, hogy évente visszatérő alkalom lesz ez. A beteg gyermekek nagyon kiszolgáltatottak tudnak lenni. A támogatást, a segítséget érzékelve jobb körülmények között létezhetnek, ezt abból is észrevehettük, hogy mennyi csillogó szempár tekintett ránk az ajándék-macik láttán. Ma már boldogan mondhatom, hogy a daganatos beteg gyermekek 80%-a meggyógyul. A szülőkkel együtt kell megvívni a harcot, amely minden bizonnyal győzelemmel zárul. A fő cél az, hogy a kórházban tartózkodás körülményeit javítsuk – tette hozzá a főorvos. 

Mérei Tamás, a FRISSS Média marketingvezetője a siker csúcsának nevezte a 30 órás élő műsort és azt a mosolykoncertet, ahol péntek este több helyi banda is fellépett. Ezt követően külön is köszönetet mondott a Jeans Store-nak, a TDK Epcos-nak, az Iqor-nak, a Balogh Óra Ékszernek, az Atrium Family Centernek, a Deck Bistro & Barnak, az Intersportnak, és a Szentgyörgy Pincészetnek. 

Az ünnepi esemény végén Tóth Marietta ügyvezetőtől dr. Masáth Péter főorvos, az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Közalapítvány alapítója átvette az összegyűlt 600.945 Ft-os adományt.  

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére