Selymek, brokátok, csipkék, bársonyok? Ide nézzen be!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. március 02., szerda •
A szombathelyi bolt kiváló anyagokat kínál a vásárlóknak.
Selymek, brokátok, csipkék, bársonyok? Ide nézzen be!

Az Eurotextil Kft./Voál Méteráru két éve nyitotta meg üzletét Szombathelyen. A huszonöt éve piacon lévő cégnek nyolc boltja van az országban: Szegeden, Kecskeméten, Győrben, Szombathelyen, és négy üzlet található Budapesten. A bőséges árukészlet szép és kiváló minőségű. Az anyagok választéka rendkívül széles: megtalálhatók a selymek, brokátok, csipkék, bársonyok, elasztikus és sportos anyagok. Fő profilnak a női divat alapanyagok tekinthetők, de nagy a kínálat a gyermek és férfi textíliák területén is. Minőségi férfi szövetek, kabátszövetek és gyerekmintás anyagok is részei a készletnek.

Nem kell messzire menni annak sem, aki dekorációs anyagokat keres. Emellett az alkalmi ruháknak való termékekből is sok fogy, hiszen itt a farsang, és közeledik az esküvői szezon. Utóbbi meghatározója a boltnak: a koszorúslányok a menyasszonyokkal együtt választanak a kínálatból.

Az anyagok külföldről érkeznek a boltba: olasz, spanyol és távol keleti termékek. Sok varrónő, szabó fordul meg az üzletben. A csillogó, flitteres anyagokból pedig alkalmi, estélyi és fellépő ruhák is varrhatók. A Fő téren található üzletben rendszeresen tartanak 15 százalékos akciós napokat. Emellett ajándékutalvány is kapható. A kirakat pedig ízléses, szépen berendezett, érdemes ellátogatni, megnézni, vásárolni!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére