Sárvári kalandok - nem csak kalandoroknak

(x) • 2014. március 26., szerda •
Kúszni, mászni, lőni, ugrálni... Ki ne szeretne ismét gyermek lenni?! Élje újra élete legszórakoztatóbb momentumait, kapcsolódjon ki, és töltődjön fel, aktívan! Március 28-án, péntektől a Sárvári Kalandparkban!
Sárvári kalandok - nem csak kalandoroknak

Már minden létező nevezetességet végignézett az osztállyal, és már fogalma sincs, hova vigye a tanulókat kirándulni? Netán egy különlegességel szeretné meglepni a munkahelyi kollektívát? Frappáns legénybúcsú helyszínt keres, ahol a tesztoszteron nem a táncoslánytól, hanem a kalandos kihívásoktól tombol?

A környék kiváló adottságainak köszönhetően kiváló úticél lehet a Sárvári Kalandpark csapatkohéziós tréningre, osztálykirándulásra, vagy épp kalandos legénybúcsúra is. Pénteken nyitja meg kapuit, és egyelőre péntektől-vasárnapig várja a látogatókat a komplexum, de előzetes bejelentkezést követően bármilyen más időpontban is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Az aktív kikapcsolódás rajongóit erdei drótkötélpálya, íjászat, air soft lövészet, fa- és falmászás, játszótér, trambulin, és tanösvény is várja. De ez persze még csak az ízelítő!

Március utolsó, és április első hétvégéjén ráadásul 20% kedvezményt adnak a kötélpálya és a kombinált jegyek árából.

Sárvári kalandok - nem csak kalandoroknak

közösség

további frisss

lap tetejére