Saria törvény - nem muszlimoknak

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. március 13., vasárnap •
Ez a könyv nagyon röviden és tömören foglalja össze mindazt, amit tudni kell az iszlám ideológiai hátteréről – hangzott el azon a könyvbemutatón, melyen azt is megtudtuk, hogy a szerző, dr. Bill Warner matematikai rendben mutatja be, hogyan befolyásolhatja a Saria az életünket.
Saria törvény - nem muszlimoknak

A Jövőkutató Klub estjén elhangzott, hogy a jelenleg is tartó háborús hadviselés megértéséhez ismernünk kell, amit az ellenfél alkalmaz, ez pedig 1000 éve lefektetett a Koránban. A matematikaprofesszorként ismert szerző a 2001. szeptember 11-i amerikai merényletek óta azon dolgozik, hogy közel hozza az iszlámot és közérthető módon megmagyarázza a vallást. 

A kötet 
Ebből a könyvből pontosan kiderül, hogy az iszlám alapvetően egy politikai szervezet. Azt is megtudjuk a könyvből, hogy a Saria olyan törvénykezés, amely minden más törvényt felülír. Ebből következően nem szabad csodálkozni azon, hogy az Európába érkező muszlim emberek nagy része figyelmen kívül hagyja a fogadó ország törvényeit. Legyen az határátlépés vagy éppen szórakozási forma, vagy bármi más. 


Amíg az európai ember tiszteli a törvényt és a rendet, a muzulmán ember ezt nem teszi, mert a Saria, mint jogrend minden mást felülír. Ez a kiadvány néhány oldalon, nagyon tömören, matematikai rendben és fegyelemmel mutatja be, hogy az iszlám egy olyan politikai rendszer, amelynek a saját törvénye a Saría, mely teljesen más alapelveken nyugszik, mint a mi törvényeink. 

Mit jelent a Saría számunkra, hogyan fogja befolyásolni az életünket, melyek a hosszú távú következményei annak, ha megadjuk a muzulmánoknak azt a jogot, hogy a mi törvényeink helyett a Saría alapján irányítsák az életüket – mindezekre a kérdésekre is megadja a választ a könyv. A muzulmánok minden követelése azon az elképzelésen alapul, hogy bevezessék a Saríát a nyugati országokban is. 

A könyvbemutatón megtudtuk, hogy valójában két Korán és két Mohamed létezik, az iszlám gondolkodásmódjára pedig az a jellemző, hogy minden kérdésre két választ is megfogalmaz. Paradicsomba jussunk vagy a pokolba hulljunk – hangzott a kérdés. 

Egyenjogúság, integráció és migráció
A nők nem egyenjogúak a férfiakkal, ez az iszlámból egyértelműen kiderül. Az integráció, a migránsok beilleszkedése az európai társadalmakba szinte lehetetlen. Az iszlám gondolkodásban egy helyről elutazni a másikra politikai tettnek minősül, ez a siker kulcsa.  Mohamed úgy tudott sikeres lenni, hogy kettéosztotta az embereket, hitetlenekre és hívőkre. A szerző arra a tapasztalatra jutott statisztikailag, hogy az iszlám 1400 éves politikai sikertörténet. 

A könyvbemutatón Földi László titkosszolgálati szakértő elmondta: nincs kétféle és nincs radikális iszlám. Ők ügy döntöttek, hogy nem akartak fennhatóságot, importálták a konfliktust oda, ahol eddig a tévében nézték, ők megindították a konfliktust, Európa pedig kitárta az ajtókat. Már nem tudunk védekezni ellenük, viszont a következményekkel számolnunk kell. 

A Saria könyv a mai napig 14, közöttük már magyar nyelven is megjelent. Aki kíváncsi rá és olvasni akarja, IDE kattintva megteheti.  

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére