Rejtélyes körülmények közt halt meg egy testvérpár a Seychelle-szigeteki hotelszobában

Frisss.hu/BBC.com - Fotó: Facebook • 2016. október 07., péntek •
Mindkettejük tüdejében víz volt.
Rejtélyes körülmények közt halt meg egy testvérpár a Seychelle-szigeteki hotelszobában

A Maia Luxury Resort nevű szálloda alkalmazottai holtan találták a 37 éves Annie Marie Korkkit és 42 éves nővérét, Robin Marie Korkkit. A két nővér nyaralni ment az Indiai-óceáni turista paradicsomba, ahol egy éjszakánként 2000 dolláros (544 ezer forintos) luxus apartmant béreltek.

A halottkémi jelentés szerint, minkét nő tüdejében víz volt, a halálukat tüdőödéma okozhatta, igaz Annie esetében agyi ödéma is jelentkezett. A rendőrség szerint nem voltak látható sérüléseik azonban a toxikológiai vizsgálatokra még várni kell.

A 2000 dolláros apartman - Fotó: Facebook

A minnesotai testvérpárt szeptember 22-én a egyik szállodai alkalmazott találta meg, aki megpróbálta felébreszteni őket. Az előző este a hotel bárjában iszogattak, de negyed kilenc körül mindketten rosszul lettek és a hotel dolgozói kísérték vissza őket a szobájukba.

Dr. Patrick Lank, a chicagoi Northwestern Medicine adjunktusa azt mondta, hogy kábítószer-túladagolásoknál gyakran tapasztalhatóak ödémák, viszont a tüdőben lévő folyadékgyülem lehet vírusfertőzés, vagy túl nagy tengerszint feletti magasság következménye is, bár ez utóbbi a Seychelle-szigetek esetében biztosan nem áll fenn.

Annie és Robin - Fotó: Facebook

Az viszont elég furcsa, hogy két ember egy időben halljon meg ödéma miatt. Ez a tény toxikológiai, vagy környezeti okra utal, esetleg fertőzésre, ha együtt utaztak.

Az együtt utazás megvolt, bár Robin Chicagoban élt, Annie pedig Denverben, de szeptember elsejétől egy afrikai túrán voltak és megjárták Kenyát, Tanzániát és Zanzibárt is.

közösség

további frisss

lap tetejére