Rangos nemzetközi fogathajtó-mezőny Gencsapátiban

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 25., hétfő •
A vasárnapi izgalmas versennyel a tíz esztendeje autóbalesetben elhunyt Bodorkós Józsefre emlékeznek.
Rangos nemzetközi fogathajtó-mezőny Gencsapátiban

A jubileumi, immár tízedik fogathajtó akadály emlékhajtásról Geröly Tibor főszervezőtől, a hazai Főnix SE hajtójától, az összetett verseny tavalyi győztesétől megtudtuk, hogy akadályhajtás és vadászhajtás is szerepel a programban, mely 11 óra 30 perckor az akadályhajtás első fordulójával indul. 

A program

Az ünnepélyes megnyitót 13 órakor rendezik, majd az akadályhajtás második fordulója (összevetés) következik. 
15 órától Pintér Tibor és Békefi Viktória színművészek lovas - énekes műsora szórakoztatja majd a nagyérdeműt, aztán 15 óra 40 perctől a leglátványosabb program, a "Vadászhajtás" lesz műsoron. 
Az eredményhirdetést 17 óra 30 perckor tartják. 
Versenyszámok között Hamza Viktória lovasbemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők. 

A díjak
Geröly Tibor honlapunknak nyilatkozva hozzátette, hogy a két szám összetett győztese egy vándorserleget nyer el, aki három egymást követő alkalommal megnyeri az összetett versenyt, az a vándorserleg örökös tulajdonosa lesz.
Sokan várják majd az eredményhirdetést követő tombolasorsolást, ahol 1 póni ló lesz a fődíj, de 1 bárány és sok-sok értékes ajándék, közöttük egy kiskutya is gazdára talál. 
A belépés díjtalan lesz, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az esélyek

A nemzetközi és nagyon erős mezőnyben versenybe szállnak Győr-Moson-Sopron, Zala és Vas megyéből érkező fogatok, de Szlovákiából, a Felvidékról is érkeznek. Összesen mintegy 20-22 fogat küzd majd meg az értékes helyezésekért. Ebben a rangos mezőnyben a jó helytállás lesz a fontos számomra – tette hozzá Geröly Tibor, a címvédő fogathajtó.

közösség

további frisss

lap tetejére