Radó jelenti: mesterhármas az ősi rivális ellen

szróbert • 2014. július 10., csütörtök •
A hétfői, vereséggel végződő ausztriai vendégjáték után, július 10-én tovább folytatta felkészülési programját a Szombathelyi Haladás. Az ősi rivális, ZTE vendégszereplésére, az eső ellenére is kilátogató közel ötszáz szurkoló azt láthatta a Rohonci úton, hogy a nagy kedvvel focizó Radó András mesterhármasával 3-1 megérdemelten győzött a Hali.
Radó jelenti: mesterhármas az ősi rivális ellen

Haladás-ZTE (1-0) 3-1

A Haladás a Rózsa – Schimmer (Dvorschák), Devecseri, Fehér Z., Katona – Iszlai (Jancsó), Szakály, Városi (Varga G.), Radó – Nagy (Zamostny), Halmosi összeállításban szerepelt. 
A ZTE pedig a Czirjék – Króner, Fodor, Farkas, Nagy – Horváth, Bailo, Szöllösi (Bíró), Grbic (Szegleti) – Babati, Délczeg (Vittman) összeállításban focizott. 
Radó András először a 39. percben volt eredményes, ekkor egy mesteri szabadrúgás eredményeként szerzett vezetést a Haladás, (1-0), majd az 56. percben fellökték a tizenhatoson belül, majd sértettként nem hibázta el a büntetőt sem, (2-0).
A 63. percben Babati szépített, (2-1), majd a 84. percben megint Radó volt eredményes, (3-1), ekkor Zamostnyval kényszerítőzött a fiatal csatár, aztán szépen csavart a zalaegerszegi kapuba. 
A meccs után Artner Tamás vezetőedző azt javasolta a Haladás tulajdonosainak, hogy Varga Gábort - mutatott játéka alapján - szerződtesse le a klub. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére