Quaestor károsultak, figyelem!

frisss.hu • 2015. május 05., kedd •
A Vas Megyei Kormányhivatal által kiadott közlemény szerint szerdától egy hónap áll rendelkezésre a kártalanítás kérelmezésére.
Quaestor károsultak, figyelem!

A Quaestor-károsultaknak május 6. és június 5. között kell majd kérelmezniük a kártalanítást. A kárigényeket a posták mellett, országosan 26 kijelölt kormányablakban is benyújthatják az ügyfelek.

A kárigényének bejelentésére 2015. május 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban. A benyújtás végső határideje 2015. június 5. amelynek elmulasztása JOGVESZTŐ. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket. A Kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban, fogadják be a károsultak kérelmeit.

Vas megyében a szombathelyi Hollán Ernő utca 1. sz. alatti kormányablak került kijelölésre. Technikai okokból május 6-8 között a Szombathely, Vasút utca 14. sz. alatti (Vasútállomás épületében működő) kormányablakban adhatóak be a kérelmek.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölteni a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról: www.bva.hu , és a Kormányablak honlapról: https://kormanyablak.hu.

A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és - feladóként - a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.

közösség

további frisss

lap tetejére