A pénz hatalma avagy a vagyonszerzés politikája címmel Sorosról – vasi szemmel

frisss • 2018. november 19., hétfő •
Könyvbemutató az Őrvidék Házban.

Puskás Imre 1930-ban született Pinkamindszenten. Az 1956-os forradalom után Nyugatra menekült. A montreali McGill egyetemen doktorált szerves kémiából. Chicago mellett, egy olaj- és gázipari vállalat kutatómérnökeként dolgozott 1992-ben történt nyugdíjba vonulásáig. Számos szabadalom és referált tudományos publikáció fűződik a nevéhez. Ma Szombathelyen él.

Tömör, velős, lényeglátó könyve George Soros migrációs bizniszéről szól. Elsősorban a milliárdos magyarul is hozzáférhető saját megnyilatkozásaiból, a józan észre támaszkodva vonja le következtetéseit. Jól körüljárt hipotézisének lényege: a spekuláns – hogy elkerülje a korábbi törvényszegésekért rá várható esetleges bírósági vádakat – összejátszhatott a nyugati politika több vezetőjével a kölcsönös személyes haszon elérésére, az európai migrációs bonanza megrendezésének fedezéke mögött.

A november 21-én 17 órakor, az Őrvidék Házban kezdődő könyvbemutatón felszólal Dr. Puskás Tivadar polgármester és a könyvet megjelentető Magyar Nyugat Könyvkiadó vezetője: dr. Gyurácz Ferenc.

közösség

további frisss

lap tetejére