Pro- Art TS bajnoki címek, érmek és értékes helyezések

SzR • 2016. november 28., hétfő •
Az elmúlt hetek sem teltek tétlenül a szombathelyi Pro- Art TS táncosai számára. A legutóbbi 2 hétvégén 2 versenyen is megmérették magukat a szombathelyi táncosok.
Pro- Art TS bajnoki címek, érmek és értékes helyezések

November 19-én Nagykanizsa adott otthont a VI. Eraklin kupának, ahol az Oláh Kristóf- Novák Csenge páros képviselte a szombathelyieket. Korosztályukban junior II C standardben ezüstérmet, míg latinban 4. helyezést értek el. Egy korosztállyal feljebb, Ifi C standardben bajnoki címet szereztek, míg latinból szintén a 4. helyen végeztek. 

Egy évben egyszer adatik meg, hogy hazai közönség előtt lépjenek pályára a párosok. Így volt ez a legutóbbi hétvégén is, az ISIS Dance Openen. Junior II C-ben a két Oláh fivér egymás ellen versenyezve ért el kiváló eredményt. Oláh Kristóf és Novák Csenge standard kategóriában első, míg Oláh Dániel és Pénzes Sára korosztályuknál feljebb a 4. helyen végeztek. 

Latin kategóriában Oláh Kristóf és Novák Csenge a 2., míg Oláh Dániel és Pénzes Sára az ötödik helyen zárta a versenyt. Ifi B kategóriában Al- Hakim Kerim és Vass Virág latinból 2. helyezést, míg standardből bajnoki címet szerzett. Felnőtt B standard kategóriában az 5. helyen végeztek.

Este kerültek megrendezésre a kiemelt ranglista és meghívásos versenyek, ahol a junior standard ranglistán Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna 3. helyezést ért el.

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére