Portugáliának szurkolt a Frisss FM Eb játékának nyertese

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 11., hétfő •
Az iQor jóvoltából egy 160 ezer forint értékű projektorral és hozzá tartozó vetítővászonnal lett gazdagabb Simon Kitti.
Portugáliának szurkolt a Frisss FM Eb játékának nyertese

Egy hónapig tartott a Frisss FM 97.7 kvízjátéka, melyen kollégáink sms-ben várták a franciaországi Európa-bajnokság esti meccseinek tippjeit. A napi nyeremények mellett ma sorsolták ki a fődíjat. Az iQor felajánlásával egy 160 ezer forint értékű Acer projektor és vetítővászon talált gazdára, Simon Kitti személyében.

Győztesünk elárulta gyakran játszik a Frisss FM játékain, de fődíjat még sohasem nyert. Kitti azt is hozzátette, hogy a több hetes játék során a tippjei - vagyis az, ki nyeri az esi meccseket- nagyrészt bejöttek, sőt mivel végig Portugáliának drukkolt, nagyon örült annak, hogy vasárnap este a portugál válogatott lett Európa-bajnok.

A díjat hétfő délelőtt Pajor Attilától, az iQor ügyvezető igazgatójától vehette át. A helyszínen mi is megtudtuk, hogy az iQor dolgozóinak nagy része igazi focidrukker, a cég még a munkát is szüneteltette a magyar mérkőzések alatt. Egy óriáskivetítőn lehetőség adódott a közös szurkolásra. A meccsek idején a cég területén sehol nem volt munkavégzés, ráadásul a dolgozóknak a mérkőzéseket követően sem kellett visszatérniük az egyes munkaállomásokra.

Pajor Attila a frisssnek elárulta, az augusztus elején induló ötkarikás játékokra is terveznek valamit, de a többi legyen meglepetés.

Az iQor Global Services Hungary Kft. a helyi szervezet több mint 10 éves tapasztalatára, eredményeire és képességeire építve; elektronika területén az értékesítés utáni piacon nyújt professzionális terméktámogatási szolgáltatásokat partnereinek. Az amerikai tulajdonban lévő globálisan 18 országban, több mint 32.000 munkavállalót foglalkoztató nagyvállalat magyarországi központja Szombathelyen van, ahol több mint 1100 főt foglalkoztat.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére