Pénteken indul a 30 órás Mosolymaraton!

frisss.hu Fotók: a Frisss Média minden munkatársa • 2015. december 16., szerda •
A Markusovszky Kórház beteg gyerekeinek, azon belül is az onkológiai osztálynak gyűjtünk. "Te is segíts, mert adni jó!"
Pénteken indul a 30 órás Mosolymaraton!

Segíteni a legjobb dolog a világon, ezért gondoltuk úgy, hogy a tavaly elkezdett Mosolymaratont idén is folytatjuk. Hetek óta a város több Mosolypontján várjuk az adományokat,  de az akció központi eleme idén is a Frisss Fm 97.7 30 órás élő adása lesz, mely a vidámság, a mosoly és az önzetlenség jegyében telik majd el, sok-sok sztárvendéggel, élő bejelentkezésekkel, rengeteg macival, és remek hangulattal természetesen.

A maratoni adás december 18-án, reggel 6 órakor startol Meggyesi Gábor, Shubert Kriszrián, Farkas Beni, Simán Klári és Nemes Judit kollégáink éjt nappallá tévő közreműködésével. A Frisss.hu pedig élőben követi majd az eseményeket, sok fotóval mutatjuk be ezt a különleges 30 órát. A Frisss Média több száz Mosoly macival várja az érdeklődőket, adakozó kedvű hallgatókat és cégeket, akik csatlakoznának a jótékony kezdeményezéshez.

A Mosolymacik az elmúlt hetekben sok helyen jártak, péládul a szombathelyi vásárban is (bővebben a cikk alján, a képgalériákban)

Újítás idén, hogy december 7-20 között a városban több ponton is Mosolyperselyekkel lehet találkozni. Ahol biztosan lehetőség nyílik a Mosolymaraton támogatására azok a következő helyek:

o    Epcos Elektronikai Alkatrész Kft.

o    iQor Global Services Hungary Kft.

o    Atrium Family Center

o    Balogh Óra-Ékszer

o    Intersport

o    Deck Bistro & Bar

o    Jeans Store

o    Karácsonyi vásár, azon belül is a Szent György Pincészet– Szombathely

o    Frisss Média szerkesztősége (Szombathely, Dolgozók útja 1/A, Az Árkádia első emelete)

December 18-án este hat órakor egy fantasztikus Mosolykoncertet hallgathatnak meg a Karácsonyi vásárra látogatók. A jótékony akciót támogató fellépők:

o    Tom Kondor Band

o    Holdosi Attila és barátai

o    Esto

o    Zaporozsec

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére