Pecöliek vitték el a Szikla Kupát! (frissítve!)

Szita Róbert - Bodorkós Máté • 2017. február 05., vasárnap •
Igazi közösségi eseménnyé nőtte ki magát a harmadik alkalommal megrendezett Szikla Kupa.
Pecöliek vitték el a Szikla Kupát! (frissítve!)

A torna előtti szervezőmunkáról és az előkészületekről ITT már olvashattak. Ezt követően tizenöt, javarészt szombathelyi, de séi, toronyi és pecöli csapat is nekivágott a mérkőzéseknek, melyek 2x10 perces játékidővel, a kispályás focira jellemző szabályok szerint zajlottak. Három csoportban öt-öt csapat mérte össze erejét és játéktudását. A selejtezők után vasárnap már csak nyolc csapat folytathatta a tornát. 


A célunk az volt, hogy az amatőr labdarúgóknak, illetve csapatoknak is bemutatkozási lehetőséget nyújtsunk, illetve évente két-három alkalommal minél több résztvevő számára megismételhessük. Szeretnénk, ha a jövőben minél több Szombathely környéki csapat is ellátogatna a tornánkra, és családostul, kisgyermekekkel, feleségekkel jönnének a férfiak – tudtuk meg Bankits Ramóntól, a III. Szikla Kupa teremlabdarúgó torna főszervezőjétől, aki azt is elárulta, hogy a mérkőzések szüneteiben a lurkók is birtokba vehették a termet, de tombolavásárlásra is lehetőség nyílt. 

Vasárnap késő délután, a kétnapos sportesemény végén, a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola tornatermében a legjobb csapatok mellett a legkiválóbb kapust, valamint a gólkirályt is díjazták. 

A döntőt a kétszeres tornagyőztes Utcai vegyes játszotta a Fajzi Team-mel, mely nagy küzdelem után 3-3-as döntetlennel ért véget. A 7 méteres büntető párbaj a Fajzi Team csapat győzelmét hozta, ők Pecölből utaztak a tornára!!!
Utcai vegyes - Fajzi Team 3-3 ; 7 méteresekkel 0-2!

A harmadik helyért, a bronzmeccsen a házigazda Szikla csapatai találkoztak, ami 5-3-as Szikla II. győzelemet hozott, de a ketté osztott csapat természetesen együtt ünnepelt!!!

Legjobb kapus: Kollarits Martin (Fajzi Team), a gólkirály: Marton Zoltán (Szikla II) lett. 

A torna során - ami nagyon jó hangulatban, a fair play szellemében, kiemelkedően jó játékvezetés mellett zajlott - sérülés nem történt. A kettő játékvezetőt a szervező mindenképpen szeretné megemlíteni: Kovács Zsolt (Joe) és Egyed Tibor kiválóan látta el fladatát. 
A játék, a sportérték és a szervezés mellett a szurkolás ért a legtöbbet!

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére