Pars Krisztián: Nyolcvanegy méter felett, de Fajdek mögött!

szróbert-pars.hu • 2014. július 04., péntek •
Újra dobókőrbe lépett Pars Krisztián. Hiába dobta azonban a kalapácsot 81 méter fölé a 19th International Athletic Meeting in Honor of Miner's Day-en, a szlovéniai Velenjében, ezúttal a lengyel világbajnok, Pawel Fajdek megelőzte a magyar olimpiai bajnokot. Pars Krisztián legközelebb július 8-án, a Gyulai Memorial elnevezésű atlétikai versenyen, Székesfehérváron lép dobókörbe.
Pars Krisztián: Nyolcvanegy méter felett, de Fajdek mögött!

Alakulnak az erőviszonyok a férfi kalapácsvetésben. Jelenleg az olimpiai bajnok, Pars Krisztián a világranglista második helyére "csúszott" vissza, mert a szlovéniai versenyen a lengyel Pawel Fajdek, 82,37m-el megnyerte a versenyt és ezzel át is vette a vezetést is az idei világranglistán. Ami azért jó, mert ez az eredmény az, ami még bőven a belátható távolságon belül van.

Nem aggódom a lengyel kalapácsvető miatt. Még jön a Gyulai Memorial, majd a technika összerakása kerül fókuszba, aztán következik az Európa-bajnokság. Addig még bő egy hónap rendelkezésre áll. Vannak biztató jelek, amik ha egalizálódnak rendben lesz minden - mondta a telefonon nyilatkozó Pars Krisztián. 
Reméljük minél többen jönnek majd el az egy hét múlva megrendezésre kerülő Gyulai Memorialra, amit idén Székesfehérvár újonnan átadott stadionjában lesz, július 8-án - olvasható a pars.hu-n.

 

közösség

további frisss

lap tetejére