Pár percen múlt a meglepetés: Haladás-Viktória – Ferencváros 1-1

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. szeptember 10., vasárnap •
A JET-Sol Liga női labdarúgó NB I-ben egészen a 89. percig vezettek a szombathelyi lányok a listavezető és bajnokesélyes fővárosi zöld-fehérek ellen.
Pár percen múlt a meglepetés: Haladás-Viktória – Ferencváros 1-1

A Viktória a Bíró – Balogh, Kopcsándi, Kun – Fábián, Tóth, Manhart – Harsányi (Szakonyi 76’), Csidei, Siklér, Öreg (Kiss Zs., 87’.) összeállításban játszott és Manhart találatával a 17. percben szerzett vezetést, amit egészen a rendes játékidő utolsó előtti percéig meg is őrzött. Sajnos azonban ekkor egy hazai kapu előtti kavarodás alkalmával érkezett Bulatovic és ekkor már Bíró sem tudott hárítani.   

Simon Attila vezetőedző a meccs után honlapunknak elmondta, hogy a meccs előtt aláírta volna döntetlent, de most egy kicsit csalódott. 
A lányoknak a meccs előtt azt mondtam, hogy ez a Fradi olyan a nőknél, mint a férfiaknál a Videoton. Elégedett vagyok, bár a 89. percben kapott gól miatt egy kicsit csalódott is, mert soha nem jó érzés az utolsó pillanatokban értékes pontokat veszíteni hazai pályán, de ez a realitás, hiszen a fővárosiak összességében többet birtokolták a labdát, igaz, hogy helyzeteik nem igazán voltak – tette hozzá Simon Attila.  

A Haladás-Viktória 3 meccsből szerzett 5 ponttal jelenleg a 3. helyen áll, vezet a 4 meccs után 10 ponttal álló Fradi, az ugyancsak 10 pontos ETO FC Győr előtt. 

Simon Attila tanítványai legközelebb szeptember 24-én 14 órakor Üllőn szerepelnek, az ellenfél a jelenleg 5. helyen álló Astra csapata lesz. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére