Kick-box: Öt érem az országos bajnokságról

frisss.hu • 2014. október 06., hétfő •
A Metex05-Controll Se 4 versenyzőt nevezett az idén először nyílt rendszerben lebonyolított light-contact felnőtt országos bajnokságra. A mérleg: két arany-, egy ezüst-, egy bronzérem. Részletek az alábbiakban...
Kick-box: Öt érem az országos bajnokságról

A 84 kg-os mezőnyben indult Dosztál Dávid és Dezső Vilmos.

Dosztál Dávid felkészülése nem volt zökkenőmentes, így bronzérme értékesnek tekinthető. Dezső Vilmos egy komolyabb térdsérülés után a nyár végén kezdte meg az edzéseket. Ennek ellenére jó formában és kondícióban érkezett a versenyre, így bíztunk az aranyéremben. Vili egészen a döntőig menetelt, ott azonban ismételten kiújult a térdsérülése, ezért a mérkőzést fel kellett adni, így az ezüstérem került a nyakába.

Az újdonsült junior VB bronzérmes Bárdosi Sándor ezúttal a 79 kg-osok között tette próbára tudását és meg sem állt a fináléig, ahol magabiztosan nyert aranyérmet. A 89 kg-os súlycsoportban érvényesült a papírforma, Dancsó Zoltán könnyedén nyerve állhatott a dobogó legmagasabb fokára. Érdekesség, hogy Ő 1997 óta light-contactban minden évben magyar bajnoki címmel tért haza. A súlycsoportok győztesei kvalifikálták magukat a novemberi Európa-bajnokságra, amelyet Mariborban rendeznek meg.

közösség

további frisss

lap tetejére