Origo: Nemény András jogtalanul helyezett ki több száz lámpaoszlopra plakáttartó szerkezetet

frisss, vasivasmacska.blog.hu • 2019. szeptember 05., csütörtök •
A Fidesz Szombathelyi Szervezete közleményben reagált a hírre.
Origo:  Nemény András jogtalanul helyezett ki több száz lámpaoszlopra plakáttartó szerkezetet

Megdöbbenéssel értesültünk az országos médiából, hogy az MSZP és Gyurcsány Ferenc jelöltje, Nemény András  jogtalanul helyezett ki több száz lámpaoszlopra rögzített plakáttartó szerkezetet Szombathelyen.

Egy kampányban természetes, ha a jelöltek plakátolnak, de azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy Nemény és bandája arra vetemedik, hogy eltulajdonítson egy szabadalommal védett terméket, és azt egy sufniban lemásolja, majd ezzel teleszórja a várost.

Sajnos ebből is látszik, hogy a szocialista utódpártok jelöltjei sem a hazugságtól, sem a gyűlöletkeltéstől, sem a lopástól nem riadnak vissza, hogy megszerezhessék a hatalmat városunkban, ebből is látszik, hogy Czeglédy Csaba újbóli színrelépése Nemény András csapatában milyen hatással van a szocialisták kampányára!

Mégis a legmegdöbbentőbb, hogy Nemény képes volt politikai haszonszerzésből olyan olcsó másolatokat kihelyezni Szombathelyen, amelyek bármikor letörhetnek és a járókelőkre eshetnek. Nyilatkozzon Nemény András: tudomása volt-e arról, hogy a lekoppintott kampányeszközö balesetveszélyesek is, és ennek tudatában helyezte-e ki őket?

Nemény András nyilatkozzon arról is, hogy valóban ellopta-e egy másik cég szabadalommal védett termékét? Ebben az esetben haladéktalanul távolítsa el az összes olyan eszközt városunkból, amit jogtalanul gyártott le és helyeztetett ki!

Végezetül felszólítjuk Nemény Andrást, az MSZP és Gyurcsány Ferenc jelöltjét, ha nem képes jogszerűen, tisztán kampányolni, és párttársaival együtt büszke arra, hogy fütyülnek a törvényekre és eltulajdonítottak egy jogvédett terméket, akkor inkább fejezze be a politikai ámokfutását, és lépjen vissza a jelöltségtől.

Fidesz Szombathelyi Szervezete

közösség

további frisss

lap tetejére