Pars Krisztiánnal indul októberben a celebszafari

szróbert-hvg.hu • 2014. szeptember 19., péntek •
A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor október 6-án kezdődik az egyik kereskedelmi televízióban. Az utazó celebek között ott lesz a szombathelyi Dobó SE olimpiai- és Európa-bajnok kalapácsvetője, Pars Krisztián is.
Pars Krisztiánnal indul októberben a celebszafari

Bárdos András még maga sem tudja, hogy fogja ezt kimagyarázni az egyetemen a diákjainak, Gáspár Bea viszont azért megy, hogy megszabaduljon egy kicsit a férjétől, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban 2008-as szériájában szerepelt. A csütörtöki sajtótájékoztatón hiteles környezetben, az Állatkerti Játszóház mászókái között jelentették be az új évad szereplőit, mert a nevek közül ezidáig csak három szivárgott ki: Aurelio, a Való Világ 6. győztese, Aleska Diamond és aki a legnagyobb megrökönyödést okozta: a szeriőz újságírást celebműsorokra váltó Bárdos. 
Utóbbi nem bánja, azaz még nem tudja, mi lesz a hozadéka a szereplésnek - feleségével bevállalták a Szombat esti lázat is, a sajtótájékoztatón pedig azt mondta, hogy bármit csinált eddig életében, azt őrültségnek kiáltották ki, ezért már hozzászokott a hőzöngőkhöz.

A dél-afrikai kalandra színes társaságot gyűjtött össze Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója: van köztük volt pornós, olimpikon, rádiós, táncos, X-faktoros, Való Világos (kettő is), énekes, színész, bunyós és transznemű előadóművész is.
8200 kilométerre utaztatják a celebeket, a szafari október 6. és november 15. között forog.

A hazai hírességek korántsem luxuskörülmények közé kerülnek, és nem csak az ételért kell majd megküzdeniük, hanem különböző feladatokat is kell teljesíteniük a Kruger Nemzeti Park mellett, hogy elnyerjék a dzsungel királya, avagy királynője címet, amit eddig a hazai hírességek közül Falusi Mariann és Keleti Andrea tudhat magáénak.
Megkérdeztük Novák Angélát, hogy miért vállalta a szereplést. A transznemű előadóművész bevallása szerint igazi városi lány, aki szereti a város poros levegőjét, a tizedik emeleten lakást, a belvárosban flangálást. "Ehhez képest az erdő mélyén ételre vadászni komoly kihívás lesz" - de Angéla nem a pókoktól vagy a csúszó-mászóktól fél, inkább az emberektől. De felkészült, hogy kínos kérdésekkel bombázzák majd nem átalakító műtétei miatt, ezért szeretne minél hamarabb túlesni ezen a témán. "Mindig is nyíltan vállaltam magam". A műsor beleszól életébe, mert épp a Budapest Jazz Clubban készül egy zenés estje, aminek próbáit így hanyagolni kénytelen addig, amíg Dél-Afrikában tartózkodik. "De remélem, kapok egy Playboy címlapot utána".

A stáblista: Aleska Diamond, VV Aurelio, Bárdos András, Gáspár Bea, Gáspár Laci, Főrdös Zé, Puskás Peti, Molnár Andi, Krasznai Tünde, Cooky, Nyertes Zsuzsa, Novák Angéla, Hevesi Kriszta, Dudás Miklós, Pars Krisztián, Bódi Sylvi, Bunyós Pityu, Szabó Zsófi, VV Éva.

közösség

további frisss

lap tetejére