Női kézilabda: Kínkeserves győzelem Pilisvörösváron

frisss.hu • 2014. szeptember 21., vasárnap •
A második félidőben sikerült legyőznünk önmagunkat - ezt nyilatkozta a vasárnap délutáni meccs után Bölöni Roland, a szombathelyi lányok vezetőedzője. A lényeg azonban, hogy megvan az újabb két pont, azonban a jövő heti Pécs elleni meccsre sokat kell javulni.
Női kézilabda: Kínkeserves győzelem Pilisvörösváron

NBI/B, Nyugati Csoport, 2. forduló:
PILISVÖRÖSVÁR – HALADÁS VSE 26 : 28 (17:11)

Haladás VSE: Simona Hajduk - Mayer Maja 3/1, Debreczeni Luca 2, Jámbor Réka 1, SZENDREI BARBARA 4, PUKLER GLÓRIA 7, SZECSŐDI VIVIEN 4. Cserék: TÖMŐ ALEXANDRA (kapus), Mórocz Alexandra 3, Császár Zsófia, Gaylhoffer Ildikó, Bolfán Nikolett, Győrffy Réka 1, GÖNCZÖL TÜNDE 3.

Vezette:Hardi Réka, Hoffmann-né Őri Erika

A szombathelyiek Simona Hajduk - Mayer Maja, Debreczeni Luca, Jámbor Réka, Szendrei Barbara, Pukler Glória, Szecsődi Vivien összeállítású kezdőcsapattal léptek pályára. A találkozón Pados Mónikán kívül az összes játékos Bölöni Roland rendelkezésére állt.

A mérkőzést szinte két félidőn keresztül a házigazda Pilisvörösvár csapata uralta. A Haladás VSE a második félidő lefújása előtt 3 és fél perccel még 1 gólos hátrányban volt. A szombathelyi lányok ezen az összecsapáson nem játszottak jól, a szívük és a lelkesedésük egy őrült végjátékkal párosítva azonban meghozta az elvárt eredményt.

Császár Zsófia és Mayer Maja ráadásul az első félidő végén megsérült, emiatt ők nem játszhattak a mérkőzés további részében. Sok technikai hiba csúszott a játékba és a lányok többször rosszul választották meg a helyzetek befejezéseit. Ezzel együtt a mérkőzés legvégén minden energiát összpontosítva közös erővel harcolták ki a 2 gólos győzelmet. 

közösség

további frisss

lap tetejére