A győriek második csapatát fogadja a Haladás VSE

SzR-szombathelyikezilabda.hu • 2015. március 28., szombat •
A Haladás VSE női kézilabdázói szombaton az NBI/B nyugati-csoport 20.fordulójában a Győri ETO KC II. csapatát fogadják a Rohonci úti munkacsarnokban. A nehéz mérkőzésre számító Bölöni Roland vezetőedző a frisss.hu-nak elmondta, hogy továbbra is a dobogós helyezés elérése a cél, ezért pedig minden hátralévő mérkőzést meg kell nyerni. A Haladás trénere hozzátette, hogy a súlyos sérülteken kívül mindenki hadra fogható és minden bizonnyal minden rendelkezésre álló játékos fel tud majd nőni a feladathoz, és a csapat begyűjti mindkét bajnoki pontot. A juniorok 16 órakor lépnek pályára, ezt követően 18 órakor kerül sor a felnőttek találkozójára.
A győriek második csapatát fogadja a Haladás VSE

A zöld-fehérek felnőtt csapata a Győri Audi ETO KC II. gárdáját ősszel 31:28 arányban kegyőzte, akkor a Mosonmagyaróvár elleni hazai vereség után kellett a jó formában lévő Győr otthonába látogatni. Most ugyanez a helyzet, bár a két héttel ezelőtti mérkőzés teljesen más volt, mint az őszi. A sérültek szépen gyógyulnak, de rájuk még nem számíthat Bölöni Roland, rajtuk kívül viszont mindenki hadra fogható. A mérkőzés esélyese a Haladás, de a fiatal győriek kellemetlen ellenfélnek számítanak - olvasható a szombathelykezilabda.hu weboldalon.

Mint a kézilabdarajongók jól tudják, a mosonmagyaróváriak otthonában elszenvedett 1 gólos vereség után a Haladás VSE lecsúszott a dobogóról, helyünkre a Mosonmagyaróvár KC II. lépett fel. Bölöni Roland edzőt kérdeztük a dobogóra visszakerülés esélyeiről

„ A célunk mindenképpen az, hogy visszakerüljünk a dobogóra és megismételjük a tavalyi bajnoki harmadik helyezésünket. Nehéz helyzetben vagyunk, mivel továbbra is négy sérült játékos van a csapatban és ez problémát okoz az edzések lebonyolításában. A Mosonmagyaróvárral szemben azonban csak 1 pont hátrányunk van, ami úgy gondolom ledolgozható, pláne, hogy előttük is van még néhány nehéz mérkőzés. Magunkra kell koncentrálnunk, hiszen a következő 4 hazai találkozóból a Budaörs ellen biztosan nehéz dolgunk lesz, de az Eto, és a Mohács ellen magasak a győzelmi esélyeink és itthon a Kozármislenyt is jó lenne megverni. Idegenben a Szentendre és a Marcali ellen is győzni szeretnénk, a Szekszárd otthonában pedig bármi lehet."

 

közösség

további frisss

lap tetejére