Haladás VSE: Női kézilabda a sikeres felkészülés jegyében

frisss.hu • 2014. szeptember 02., kedd •
Az elmúlt hétvégén a Kozármislenyben megrendezett I. Tom Market Kézilabda Kupán szerepelt a Haladás VSE felnőtt kézilabdacsapata. A tornát körmérkőzéses rendszerben bonyolították le, amelynek célja a részvevő csapatok számára a felkészülési időszakban minél több játéklehetőséget biztosítani.
Haladás VSE: Női kézilabda a sikeres felkészülés jegyében

A Haladás VSE felnőtt NBI/B-ben szereplő női kézilabdacsapata - betegségek miatt - hiányos kerettel érkezett meg a tornára, így Bölöni Roland csapatedző hat játékosát kénytelen volt nélkülözni a felkészülés ezen állomásán.

Az első mérkőzésen a Kozármisleny SE ellen a hazaiak kezdtek jobban, de a szombathelyiek a félidő végére a négygólos hátrányból is fordítani tudtak. A második harminc percben azonban nem sikerültek a Haladás támadásai, mivel a hiányzók miatt nem tudtak a legideálisabb összetételben játszani, így 28:20-ra győzött a Kozármisleny. A Győri Audi ETO KC II. csapata ellen küzdelmes csatában, jó teljesítmény ellenére veszítettek 3 góllal, így 27:30 lett a vége.

A Haladás VSE az utolsó mérkőzését a Kispest NKK ellen játszotta, ahol az állva maradt játékosok végig harcolva, szinte csere nélküli játékban győztek 21:22-re, így bronzérmesek lettek. Bölöni Roland együttesére szeptember 2-án, kedden a Hypo otthonában ismét felkészülési mérkőzés vár, ahol remélhetőleg már teljes kerettel tudnak pályára lépni.

közösség

további frisss

lap tetejére