Női foci: ma sem ment a Viktóriának

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2017. április 09., vasárnap •
A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának harmadik fordulójában, vasárnap délután a Viktória FC 0-1-re kikapott az ETO FC Győrtől.
Női foci: ma sem ment a Viktóriának

A rájátszás első fordulójában a Viktória 2-1-re kikapott az MTK otthonában, aztán a múlt héten a bombaerős Fradi látogatott Szombathelyre és magabiztos győzelemmel (0-3) vitte el mindhárom pontot, aztán a tabellán a Viktória FC mögött, a 4. helyen álló győriek érkeztek ma délután a Király Sportlétesítménybe. 

Viktória FC – FTC 0-1 (0-0) 
JET-SOL Liga Női NB I - Felsőház 3. forduló

Szombathely (Király Sportlétesítmény), 200 néző
Gólszerző: Öreg 80'' 

Ahhoz, hogy nyerni tudjunk, gólt kell rúgnunk. Túlzás nélkül állítom, legalább hat alkalommal álltunk ziccerben az ellenfél kapuja előtt, de nem sikerült ma semmi. A kapufa sem volt velünk, mert kifelé pattant a labda, de 1 méterről sem találtunk be.

Télen már mondtam, hogy mindenképp szükségünk lenne egy támadóra és bal hátvédre, most egyre inkább ezt érzem – nyilatkozta a meccs után honlapunknak Csordás Csaba vezetőedző. 

A Viktória a Bíró – Tálosi, Fördős, Balogh, Kun - Csidei, Fábián, Kiss Zs. (Siklér 80’) Manhart -  Nagy V., Magyarics összeállításban lépett pályára. 

Az aktuűlis tabella: 1. FTC 48 pont, 2. MTK 38, 3. Viktória FC 31, 4. ETO FC Győr 27.

A felsőházi rájátszás folytatódik, a Viktória FC jövő pénteken 15 óra 30 perckor az ETO FC Győr csapatához látogat.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére