Snoop Dogg-klipforgatás lesz a szombathelyi lányokkal

frisss.hu • 2015. május 07., csütörtök •
Kőhalmi Mercédesz és Vivien ellátogatott a Frisss.hu szerkesztőségébe és tisztázta a félreértéseket: először Flo Rida-val, majd a rapperrel készítenek közös klipet.
Snoop Dogg-klipforgatás lesz a szombathelyi lányokkal

„Nem marad el a közös munka Snoop Doggal, ahogy az egyik helyi portálon megjelent, mindenképpen létrejön a közös forgatás, csak a pontos időpont nem alakult még ki” – kezd bele a sztoriba Merci. Igaz, először egy Flo Rida klipben fogunk szerepelni már májusban, 23-án indulunk Olaszországba.”

„A Snoop Dogg-gal közös klip egy nyeremény, amit a tavalyi, barcelonai versenyen kaptunk. Tehát, a díj része, mindenképpen meg fog történni – folytatja Vivi. Massimiliano Caroletti, aki a barcelonai versenyen is a menedzserünk volt összesen 32 videoklipet forgatott már. Ebből többet is Snoop Dogg-gal közösen. A különdíjat is ő ajánlotta fel a versenyen. Az, hogy eddig még nem valósult meg, az csak időpont egyeztetési kérdés, közben ugyanis egy másik klipet készítettek a rapperrel. A következő már a miénk lesz. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott, bíztatott bennünket az elmúlt időszakban.”

                              Íme a Massimiliano Caroletti által készített egyik klip

Az egzotikus szépségű szombathelyi lányok az utóbbi időben nagyon felkapottak lettek. Fotózásról fotózásra járnak, interjúkat adnak. Habár nem kifejezett céljuk, hogy modellkarriert fussanak be, egyelőre nem utasítják vissza a felkéréseket.

„Jelenleg a sulira koncentrálunk, én jövőre, Merci három év múlva végez” – mondja Vivi. „Legszívesebben egy fitnesz stúdiót üzemeltetnék valami menő helyen, akár külföldön – folytatja Merci. A tesóm meg fantasztikus szervező, nemrég egy helyi étteremben hozott tető alá egy egész szépségversenyt.”

És egy nem túl bíztató hír így a végére: az ikerpár mindkét szíve foglalt, tartós kapcsolatban élnek, tehát – legalábbis jelenleg – nincs esélye annak a több száz rajongónak, akik folyamatosan ostromolják a lányokat. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére