Puskás négy évvel ezelőtti jelszavát hirdeti a Pro Savaria

frisss • 2014. augusztus 13., szerda •
Azt mondjuk, hogy lehet sokkal jobban - hangzott el Puskás Tivadar négy évvel ezelőtti szlogenje a Pro Savaria Egyesület mai sajtótájékoztatóján, ahol ismét nem derült ki, ki lesz a magát jobboldalinak valló civil szervezet polgármester-jelöltje. A sajtótájékoztatót tartó Dr. Prugberger Emil, az Egyesület elnöke, és Molnár Miklós, az Egyesület elnökségi tagja azt is hangsúlyozta, hogy együtt szerettek volna indulni a Fidesszel. Nos, ezt értjük is...
Puskás négy évvel ezelőtti jelszavát hirdeti a Pro Savaria

Prugberger Emil, az egyesület elnöke a tájékoztató elején elmondta, hogy olyan csapatot próbált szervezni, mely minden részterületen, a város minden szegmentjében és vertikumában otthonosan mozog. 
A város üzemeltetése, a kultúra, a gazdasági ügyek mind-mind fontosak számunkra, ezért kidolgoztunk egy olyan stratégiát, mely az előrelépést, a további fejlődést szolgálja. Az a célunk, hogy Szombathely élhetőbb, jobb és szebb legyen. Pártoktól függetlenül, civil szervezetként akarunk működni. Jelöltjeink sikeresek a szakmáikban és nem párttagok, ezt kívánjuk a város érdekében történő tevékenységre átfordítani. Akik a munkájukban sikeresek, azoknak meg kell jelenni a közéletben – hangsúlyozta a civil szervezet vezetője.

Molnár Miklós, az egyesület elnökségi tagja pedig arról beszélt, hogy a Pro Savaria egy olyan civil szervezet, mely már az alapszabályában megfogalmazta, hogy aktívan kíván részt venni a város közéletében. 
Nem lehet egy várost csak a politika által vezérelni - mondta el a Fidesz-KDNP 2006-os polgármester-jelöltje. Szerinte meg kell az értelmiség véleményének is jelennie, ezt pedig továbbra is alapvetően jobb oldali értékek mentén képzelik el.  
Mi azt gondoltuk, hogy az elmúlt 4 év eredményei, gazdasági sikerei miatt tovább folytathatjuk az együttműködést a Fidesz-KDNP-vel – emelte ki Molnár Miklós.

A frisss.hu a helyszínen megtudta, hogy csak az ajánlóívek gyűjtésének megkezdését követően, augusztus 27-én tartja jelöltbemutató és programismertető sajtótájékoztatóját a Pro Savaria, ahol orvosok, mérnökök, gazdasági szakemberek, pedagógusok, kulturális szakemberek sorakoznak fel majd jelöltként.

Ismerve a Fidesz-KDNP kampánystáb hatékonyságát, arra már nekik össze is gyűlik a szükséges mennyiségű aláírás.

közösség

további frisss

lap tetejére