Nem tudjuk eldönteni, hogy a gagyi zenére arcoskodás, vagy az Ave Maria közben szelfivideózás a legrosszabb, ami Szombathellyel történhetett

NagyRobert • 2016. szeptember 13., kedd •
Átkeveredtünk a YouTube sötét oldalára.
Nem tudjuk eldönteni, hogy a gagyi zenére arcoskodás, vagy az Ave Maria közben szelfivideózás a legrosszabb, ami Szombathellyel történhetett

Ma már mindenki a neten él, a YouTube pedig másodpercenként ontja magából az önjelölt sztárokat, különböző minőségi szinten. Ezért van az, hogy időről-időre olyan nézhetetlen produkcióba futunk bele, mint a most következő kettő:

Smoge és az ő Szombathely tripje

Bemindenezve se lennénk képesek arra, amit ez a Smoge nevű srác művel. Az csak a legkisebb baj, hogy a videóvágást erősen alapfokon alkalmazza, mert a kamerával sem tud bánni. Az objektív előtti mozdulatai annyira természetesek, mintha láthatatlan emberek rugdosnák egyik mozdulatból a másikba és így haladna térben és időben.

A zeneválasztás is szörnyű, a bemutatott életképekben semmi extra nincs, csak durván mínuszos előjelű kreativitás. Ami viszont pozitívum, hogy nem szenved vertikális videó szindrómában és a felvételek minősége annyira gyenge, hogy a srác arcára kiülő fogalmatlanságot alig lehet észrevenni.

David Merlini mamája bevette a szombathelyi Szent Márton templomot

Veronika Berger ("leánykori nevén": Mezei Anikó) hivatalosan magyar származású énekesnő, önéletrajza alapján pedig lehetne akár táncos, színész és zumba oktató is. Nemrég a Szent Márton templomban adta elő az Ave Mariát, több, de inkább kevesebb sikerrel.

A rövid filmes szösszenet egy jelentős részén vertikális videó szindrómában szenved, köszönhetően egy szelfi kamerára állított okostelefonnak és annak, hogy a hölgy saját magát videóztak éneklés közben. Hogy ettől, vagy valami mástól, de helyenként elég hamiskásnak éreztük a produkciót, ami zenei élményt nem adott.

A mesterképzett énekesnő a felvételek során nem igazán tudta, hogyan helyezkedjen, vagy egyáltalán mit kezdjen magával, már-már azt várjuk, hogy mikor kezd a mikrofon rossz végébe énekelni. Merlini mamája a ruhaválasztásnál is mellényúlt, sokkal inkább érződik ez a fekete kályhaezüst szett komikusnak, mint elegánsnak, vagy szexinek. Ami ebben a videóban jó, az az, hogy csak egy perc húsz másodperc hosszú.

közösség

további frisss

lap tetejére