Négyezren szórakoztak az EPCOS Kft. családi napján

SzR-HCs • 2015. július 19., vasárnap •
Hooligans, Marót Viki, retro disco, tűzijáték, vagyis igazi buli-hangulat uralkodott szombat délutántól késő éjszakáig az EPCOS tizennyolcadik családi napján.
Négyezren szórakoztak az EPCOS Kft. családi napján

A kapunyitás után a Varnyú Country együttes műsora kezdte a szórakoztatást, majd Gryllus Vilmos gyermekeknek szóló koncertje, aztán freestyle bemutató és Nagy Jonathan illuzionista műsora következett. A szombathelyi Kötélugró Klub nagy sikert aratott bemutatója után pillantottuk meg az önfeledten szórakozó ezres számú közönség soraiban Takács Balázst, az EPCOS Kft. ügyvezető igazgatóját, aki kisfiát a nyakába emelve válaszolt kérdéseinkre. 

Kívánságműsor
Szinte minden nap arról szól, hogy követelményeket támasztunk a munkatársaink elé, illetve elvárásokat, utasításokat fogalmazunk meg számunkra. Ezért úgy gondoltuk, hogy ez a nap a szórakozásé lesz. Ma minden úgy történt, ahogy a kollégáink szerették volna. Előzetesen kikértük a véleményüket, és a munkatársak kívánsága alapján történt minden, ezért jött el többi között a Hooligans zenekar is, de ezért telepítettük ide a gyerekek kikapcsolódását szolgáló ugrálóvárakat, dodzsemeket és körhintákat is. Persze a kollégák nagyon sokat dolgoztak a jó hangulatért, hogy idén is jól sikerüljön a legnagyobb rendezvényünk. Mivel a munkavállalóink a családtagjaik körében tölthetik el ezt a teljes délutánt és estét, ez még emlékezetesebbé teszi számukra ezt a program-kavalkádot – nyilatkozta honlapunknak a nemzetközi TDK-csoporthoz tartozó EPCOS Kft., vezetője. 

Ezt követően Marót Viki és az egykori Hungária zenekar legismertebb számai arattak nagy sikert, majd a tombolasorsolás és a főzőverseny eredményhirdetése következett. Igazi kiválóság, Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze volt a zsűri elnöke a hagyományos főzőversenyen.

Főzőcske, de okosan
Első alkalommal vettem részt itt, Szombathelyen ilyen fantasztikus családi bulin és be kell vallanom, most nagyon nehéz helyzetben voltam, hiszen én voltam a zsűri tagja és a zsűri elnöke is egyben. Egy biztos, nagyon jól tudnak errefelé főzni, hiszen egy-két egészen kiváló és persze egy-két gyengébb teljesítménnyel is találkoztam. Szinte lehetetlen volt igazságosan dönteni, de megpróbáltam - mondta a Bodrogi Gyula. 

A Nemzet Színészétől honlapunk megtudta, hogy a nyári szabadságot Hévízen, Pécs mellett és Szegeden tölti. A színházi évadot pedig a Nemzeti Színházban kezdi, a Don Quijote de la Mancha című darabot viszik színre augusztus 24-én. 

A főzőversenyt egyébként a Tésztaszűrők csapata nyerte a ,,gyémántba zárt erdei gombás lecsó”-val, a 2. helyen az Ízes élet csapata végzett ,,pincepörkölt”-jükkel, a 3. helyet pedig a Bé Team szerezte meg a ,,csülökpörkölt szalonnával bőröstül” nevet viselő finomságukkal.  

Tizenkilencedszer is

A családi nap tűzijátékkal és retro discoval ért véget, de mint azt a mindig mosolygós és rendkívül kedves Saliga Enikőtől, az EPCOS médiakapcsolati vezetőjétől a helyszínen megtudtuk, már a jövő héten nekilátnak 2016-ban lebonyolítandó, immár tizenkilencedik céges családi nap megszervezésének. . 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére